kamellia

• Началник на темата Началник на темата kamellia
  • Начална дата Начална дата
Много е хубав Ками ще чакам с нетърпение да го видя готов, ама и помощничка си имаш ;) дали и тя ще се запали като мама по това хоби :confused:

Готова ми е лейката с цветя!!! :loveglasses:
Мога само да кажа, че Vervaco си е Vervaco! Много приятен за шиене модел! Зареждаш с лятно настроение . Цветовете са наситени, ярки и по- красиви на живо! Имаше едни завъртулки с контурен бод играещи роля на треви, които пропуснах. Много си го харесвам така, надявам се и Вие:kissyou:

Преглед на прикачен файл 175766Преглед на прикачен файл 175767Преглед на прикачен файл 175768

И тук да ти честитя за новото троверние :party: многооо красиви а с тези ''пипирудкиииии'' чудесен е :clap:

:clap:
Готова ми е лейката с цветя!!! :loveglasses:
Мога само да кажа, че Vervaco си е Vervaco! Много приятен за шиене модел! Зареждаш с лятно настроение . Цветовете са наситени, ярки и по- красиви на живо! Имаше едни завъртулки с контурен бод играещи роля на треви, които пропуснах. Много си го харесвам така, надявам се и Вие:kissyou:

Преглед на прикачен файл 175766Преглед на прикачен файл 175767Преглед на прикачен файл 175768
Много нежно и красиво

Прекрасен "Вервако" Ха сега до видим вдясно или вляво ще ти е обърната лейката, като си толкова добра и с опъцито? Браво!

Ками очаквам в най-скоро време да покажеш етап, че много ми харесаха тези делфинчета, толкова чисти и невинни ;) сигурна съм, че и цветовете наистина греят ;) и още повече щом е на Дим няма начин да не се получи красиво, всичките им гоблени са хубави

Назад