Моите бродирани настроения

• Началник на темата Началник на темата rosi22
  • Начална дата Начална дата
Тази композиция от мъниста правих с голямо удоволствие. Отдавна ми се искаше да пресъздам една моя представа за Вяра, Надежда и Любов, която няма общо с религиозните образи.

Последно редактирано:
Е, направо ме сбърка....типично в твоя стил.:idea: Нали уж друго беше :confused: Няма да си ти, ако не вложиш част от себе си.
Страхотно !!! А имам чувството,че съм го виждала вече точно така.
Уникално!Нямам думи.
Сега вече мога да направя и моето момиче. Чаках първо ти да свършиш. Но не очаквах да е толкова скоро.

Последно редактирано:
Роси, бебешкото моделче е много миличко! :loveglasses:
А тези три девойки са много оригинални и си ги избродирала с мъниста :shock: Направо ти се чудя на търпението, но пък за сметка на това са станали нещо невероятно!!! Поздравления за още едно уникално и прелестно творение!!! :clap: :clap: :clap:

:kissyou: Уникална си , дори и като творец!

Страшно многоми допадат твоите манистени произведения:kissyou:

И двете са прекрасни.:clap:, Роси:!: Отново ни смая и ни остави без дъх.:clap:

Роси, твоите "Вяра, Надежда и Любов" са перфектни!
Уникални и много оригинални!:clap::clap::clap:

Роси:clap: Паспорта на Мартин е изумителен:clap: А за мънистената картина нямам думи:clap::clap:

:clap:Роси, всичко е прекрасно, но мънистата направо меплениха .Все още не съм се пробвала в тази посока ,но с тази красота имам голямо желание да опитам.:kissyou:

Оригинална и уникална е новата ти творба Роси :blueflow::blueflow::blueflow:

И аз съм фен на мънистата и като знам колко трудно се съчетават цветовете съм възхитена от резултата:clap::clap::clap:

Роси невероятна картина е станала .Красота и доброта излъчва.Браво на теб.:kissyou::kissyou::kissyou:

Наистина думите бледнеят пред твоето творчество,мила Роси!
Твоите "Вяра,Надежда и Любов" са толкова изразителни!:clap:

красота

:clap:Роси, мила винаги с огромен интерес разглеждам твоята страничка, невероятни красоти си създала, продължаваи да ни радваш:flower:

Роси, ти за мен си като вулкан- мълчиш,мълчиш и като изригнеш ни заливаш с уникати.:clap: Да не споменавам ,че въведе нови моди и течения в гобленарството :clap: През главата ми дори и не ми минава мисълта да те имитирам, защото нито имам твоите златни ръце, нито глава пълна с толкова нови идеи:clap:

Роси пред твоите шедьоври просто губя дар слово. Ти си самороден талант. Като зная,колко ограничен асортимент на мъниста има в нашия град просто се чудя откъде успя да намериш толкова точно съчетание на лицеви цветове и цялата тая бежово кафява гама, за да сътвориш толкова обаятелни образи на Вяра Надежда и Любов. Уникална творба, която си е лично твоя рожба.:clap::clap::clap::kissyou:

Леле, Роси, просто "Вяра, Надежда и Любов" са просто перфектни. Нямам думи! Ти си невероятен Творец! :clap::clap::clap:

Благодаря на всички, които одобриха моите Вяра, Надежда и Любов.:kissyou:
Ето ги и в рамката.

А в рамката са още по-прекрасни.
Роси, този е любимият ми гоблен от цялата ти уникална колекция....За сега.:idea: Знам ли какво още ще ни покажеш :confused:

Назад