моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата ralli
  • Начална дата Начална дата
Цветята са разкошни, а шала направо невероятен! Браво! А във феичката ми останаха очите - страхотен модел, не го бях срещала! И изпълнението е супер! :clap::clap::kissyou:

Ето и моята замечтана красавица.Схемата е на Vervaco от нета,но и аз вложих нещо от себе си слагам оригинала и своята версия.
Това е моята:
91b0b608c2d7t.jpg

Втората е оригинала.Моят вариант е на по-светло розова основа(такава намерих) и смених един от цветовете.Френските възли замених с мъниста, защото не ми харесаха...

Последно редактирано:
Ейййй направо ме остави без думи. Тази дама я търся от доста време и все не мога да я намеря. Разкошна е, справила си се чудесно и разбира се в твой си стил ;) с малко мъниста ;) Оххххх не мога, връщам се да я гледам отново и отново, трябва и аз да си я ушия и да си се радвам на нея ;)

Благодаря ви за милите думи! Дамата на Вервако по ключ се шие на лъскава розова панама (цвят 353) 14 каунт, но в момента на пазара има само бледо розова. По време на бродирането се наложи да сменя и единият цвят на лицето,а с френските възли не ставаше достатъчно ефектно,но ако трябва да съм честна толкова кошмарен контур не бях шила!
Приятно шиене на всички,които поискаха схемата ако имате въпроси не се притеснявайте да питате на лични!

Рали, страхотна е мадамата. И контура може да е ужасен за шиене ,но с него гоблена е неотразим. :clap: :clap:

Възхищавам ти се Рали! С четирима мъже около теб и успяваш да шиеш, и всичко което създаваш е красиво и уникално.

Много трудно си открих темичката. :) С натовареното си ежедневие едвам намирам време за хоби,но ето с какво запълвам времето си.
Скоро се престраших да се пробвам с полимерна глина и това е резултата

И все пак бродирането си остава голямата ми страст.:)Това са последните ми завършени творби.Скоро ще ги покажа и в рамки.

Назад