моите гоблени

• Началник на темата Началник на темата ralli
  • Начална дата Начална дата
Много са красиви гоблените, но произведенията ти от полимерна глина ме омагьосаха :loveglasses:
Уникални красоти! :clap: :clap: :clap:

Прекрасна колекция,Рали!:clap: Гоблените ти са страхотни!Искрено те поздравявам....:kissyou:

Боже-е-е, какви красиви бижута, уникални са! Гобленчетата са чудни! Розичките са едно към едно с глинените. Предполагам, каквото ушиеш, ще се пробваш и да сътвориш от глина? Страшно ще бъде, голямо удоволствие за нас, зрителките.

Чудя се , как намираш време да направиш тези красоти.Прекрасни са.:clap::kissyou::clap:

Много красота - и при гоблените и при полимерната глина

Много,много отдавна не бях влизала във форума.Както винаги Рали , караш ме да се възхищавам на прекрасните ти идеи,които за мен са невъзможни.Всичко което си сътворила е повече от прекрасно.С интерес ще следя страничката ти.:kissyou:

Много, много красота има в страничката ти! Поздравления! Дамата на Вервако е уникална!

Бижутата от полимерна глина са много изпипани, много фини. А тези френските етюди са ми едни от любимите, толкова са нежни.:clap::clap:

Здравейте! Искам да ви покажа вече готовите подаръци за учителките на най-големия ми син.

А тези са за учителките от детската градина на средния син,който есента ще е първокласник.

Ето и последните ми рамкирани творби.Маковете отдавна отлежаваха,но розите са нови.

Ралииии, красота !:clap::clap::clap: Розата за учителката е ....бижу, маковете...мнооого , много красота си сътворила! Честито!:greeneye:

Искам и тук да се похваля след епичен 5 годишен труд с твърде много прекъсвания завърших Пътешествие около земята.

След него за разтуха сглобих и ето тези бижута:

Комплектът съдържа калъфче за ножичка,висулка за ножичката,бискорню,мини книжка-органайзер за игли и чантичка за напръстник.:D

Успях да избродирам и ето този гоблен.

И нещичко за коледно настроение.

Скоро ще ги облека в рамки и пак ще се похваля.:kissyou:

Назад