Рисуван маникюр

Статус
Not open for further replies.
Скарлет, направих "тигровия" нокът на детенце (то в5 клас, ама аз като не държа лак и експериментирам по нейните нокти, пък тя страшно се кефи, най-вече че и завиждат другите хлапета) :D
Благодарности от нея, направо е очарована какво и "измайстори" :D мама този път :!:

pep-4o,не само твойта щерка се радва.На една приятелка,дъщеричката и тя е петокласничка и ходи в училище с все лакове и щампи и в междучасията си правят ноктите......... [:] [:] [:] Голяма занимавка пада..... :D :D :D

:D :D По-добре да работят върху себе си, отколкото други глупости да мислят :! :! :! Ама пък какъв маникюр си е оформила :!

Ами да. Общо взето гледам маникюрът ми да е тематичен. Т. е., ако има някакъв празник, да е свързан с него по някакъв начин. :yes: Вече съм измислила какво ще си направя за баба Марта. :idea: :wink:

:hello: ЗДРАВЕЙТЕ
аз сащо съм маниачка на тема рисуван маникюр запалих се преди 5 год когато бях в 12 клас аз използвам обикновенни лакове е имам и по спецялни. рисувам се сама макар и да се справям малко трудно с лявата ръка :D мога да ви препоръчам някой марки лакове от който съм много доволна и най - важното е, че не са скъпи
CATHERINE ARLEY / PERFECT първите са лакове който струват 1.50- 2 лв а на перфект съм доволна от топ лаковете и от тези за рисуване те са 2-4 лв
много ме радват вашите съвети и мнения :yes: :lady:

След съвета на Любопитко,относно боравенето с фотоапарат,упях да снимам и моите "Бабо-Мартенски" [:] нокти.Направени със щампички,че става по-бързо,че малкото дете пипа всичко и сега си имам червен лак и на мушамата в кухнята и на дивана....... :D Бабо-Мартенски пейзаж навсякъде в къщи.......... :D :D :D :D :D

Статус
Not open for further replies.
Назад