Рисуван маникюр

Статус
Not open for further replies.
Да се похваля - днес и аз си купих комплект от тази фирма Найларт и страшно много му се радвам :) Слагам снимка да видите как ми станаха ноктите :oops: В моя комплект има бял и червен лак, но да ви кажа голям зор виждам с червения - върху тая червена плоскост на тампона едвам се вижда, но все пак се оправям, голям смях беше докато се понауча да ги правя, добре че приятеля ми беше до мен да помага - златен ми е :kissyou:
Имам обаче един проблем - на една от формичките (със сърчица) просто не иска да се отпечата като хората...не знам какво да правя и аз...повече да натискам ли, повече лак ли, даже някой се беше направил с нея преди няколко страници... една със 6 сърчица, 2 от които са само с очертания...тези които са виждали шаблона сигурно ще се сетят, очаквам мнения и съвети по проблема :lady:

Ето и как ми станаха ноктите, другата снимка е на клавиатурата на приятеля ми, на която той направи тази щампа - първата щампа, която се получи добре :)

Браво Sweety, голямо рисуване ще пада ,а ? Със здраве да си ползваш и ти комплекта . И много идеи...:kissyou:

Много добре са станали Sweety на мен така с черната бойчка не ми стават и там където контурите са по тънки сигурно има някаква тънкост, ако някой знай да казва:loveglasses:

В началото и аз не можех да ги правя, но после не ми се е случвало.Просто трябва да се действа много бързо защото лака засъхва бързо и не може да се отпечата на щампата.Иначе като се сложи на щампата вече може да се "помотаеш":gipsy:

Благодаря на всички момичета за ценната информация :kissyou:, вчера си поръчах и аз комплект и тази сутрин малко след 9 часа ми го доставиха :idea:
Довечера започвам да творя и аз:D

някой може ли да ми обясни как се прави френски маникюр, защото на мен все не ми става:( :uhhhh:

mirawuchu,Най-лесно е с лентички-залепяш лентичката за френски маникюр на нокътя, слагаш бял лак,почти веднага отлепяш лентичката,защото като засъхне лака трудно се маха и остава релефно,и слагаш отгоре топ лак или някакъв светъл лак по желание. Е, ама и аз едно обясних:confused: Дано си разбрала.

Ivito, мн весел ти е маникюра:D
Ето и мойте първи опити :)
Момичета, които използвате шаблон, забелязалили сте че се надрасква при премахването на излишният лак или само при мен е така и натискам повече:confused:

здравейте и от мен

Риемате ли нови рисувачи?От около 8 месеца рисувам по ноктите си и тези на приятелки, а като ме налегне музата и по изкуствени нокти. Радвам се, че ще обменяме идеи.
Тази седмица съм шахматна:D
Извинявам се за качеството на снимките, ама ГСМ-то толкоз може

kamellia ,не е проблем,че стъргалката драска по шаблона,моя комплект е от около 2г. и щампите се отпечатват.

Ооо и моя се издраска, ама нямам проблем с щамповането, даже сега си направих един много хубав (поне аз си го харесвам, де :lady: ) и приятеля ми го снима, но още не е свалил снимките на компютъра да ви го покажа :)

:hello: момичета аз искам да ви попитам тези щампички от къде си ги поръчвате и на каква цена са

Разгледай предните 2-3 страници - ще намериш страницата, обяснения и т.н., в цялата тема се говори именно за тях, аз лично научих много от самата тема когато я прочетох цялата :lady:

маи само аз се цепя от колектива че нямам такива шаблони :D
ето о6те не6то от мен
biridonchella добре до6ла ! много се радвам че постепенно се увеличажаме :kissyou:

Статус
Not open for further replies.
Назад