Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Незная мила къде сте ходили на лекар,но на нас като ни се е налагало сме ходили на тази до електрон-макар,че вече го сабориха,и много сме доволни от отношението и цените.Иначе се надявам да мине всичко добре.Да ви се оплача.Ще оперират котето ми.Тъкмо му намерихме мъжкар,защото е вече на 4 години и се страхувах да не се подуе и тя взе,че се поду.Преди няколко дни намерих разпилях кашон с гирлянди и като не ми ходи до тоалет си помислих,че е яла гирлянди и се е запушила.За това вчера я заведохме на лекар,за да я видят на видеозона,но се оказа,че има гнойни абцеси по яйчниците или казано иначе кисти.Това се случва с котките,които не се заплождат дълго време и аз за това реших да я заплодя,но съм изтървала момента и сега никога няма да имаме котенца от нея.Насрочиха и операцията за петък ,а до тогава ще и провеждат антибиотично лечение.Налага се ,защото както прочертох в мед.книгата ,когато упойката се слее с гнойта се получава сол и упойката се неутрализирва.Аз не разбирам от химия,но щом така пишат,значи е така!Ако не я оперират било въпрос на време животинчето да си отиде.И така се налага спешна кастрация,въпреки,че аз винаги съм била против изкуственното осакатяване на животните,но в случая се касае за живот или смърт.Да не говорим за другата страна-финансовата,направо ми се плаче защото е много скъпо.Аз за себе си не съм платила толкова пари...но те ме изнудват,защото виждат ,че си обичам котенцето и все ще намеря от кого да взема на заем.Много ми е подтиснато и за това споделих с вас.Пак ще ви пиша ,как е минала операцията и така нататъка...
днес си взех куче,немска овчарка на 50 дни,с нетърпение чакам да свърши работниа ден и да се прибера у дома