Имате ли си животинче?

• Началник на темата Началник на темата sweety
  • Начална дата Начална дата
Всички са големи сладури!Преди години и ние имахме огромен котарак, който сам се обслужваше от хладилника:D

Имам си една "госпожица" на име Джеси и чинчила - Чичи

0c93f9d8a571.jpg

Джеси я намери големия син на улицата. Любовта ни беше от пръв поглед....двете сме неразделни, а такава любов досега от животно не съм усещала(имах коли,а преди това съм гледала още две котки). Тя е моето момиченце......:gipsy::smokin:

Skarlet,страхотни са ти двечките любимки.
От доста време и аз искам да си взема поне още един домашен любимец и съм се спряла именно на чинчила.Би ли ми казала дали са агресивни, издават ли някакви странни звуци и добре ли съжителстват с котки.

Благодаря ти предварително!

Аз имам кученце, но не живее при мен, а при баба и дядо в Габрово.Черен кралски пудел!

Не се притеснявай толкова , мила!не е приятно и е болезнено за животинката и стопаните,но съм минала по този път.Преди време това се случи на кокерката ми-беше раждала и пак стана.Оперираха я и се възстанови.Не зная колко ти искат,но без да е евтино,операцията не беше толкова фрапиращо скъпа.Може да са поскъпнали.Но ти знай,че го правиш за здравето на котенцето.Ще стискам палцо всичко да мине благополучно.

Да ви се оплача.Ще оперират котето ми.Тъкмо му намерихме мъжкар,защото е вече на 4 години и се страхувах да не се подуе и тя взе,че се поду.Преди няколко дни намерих разпилях кашон с гирлянди и като не ми ходи до тоалет си помислих,че е яла гирлянди и се е запушила.За това вчера я заведохме на лекар,за да я видят на видеозона,но се оказа,че има гнойни абцеси по яйчниците или казано иначе кисти.Това се случва с котките,които не се заплождат дълго време и аз за това реших да я заплодя,но съм изтървала момента и сега никога няма да имаме котенца от нея.Насрочиха и операцията за петък ,а до тогава ще и провеждат антибиотично лечение.Налага се ,защото както прочертох в мед.книгата ,когато упойката се слее с гнойта се получава сол и упойката се неутрализирва.Аз не разбирам от химия,но щом така пишат,значи е така!Ако не я оперират било въпрос на време животинчето да си отиде.:(И така се налага спешна кастрация,въпреки,че аз винаги съм била против изкуственното осакатяване на животните,но в случая се касае за живот или смърт.Да не говорим за другата страна-финансовата,направо ми се плаче защото е много скъпо.Аз за себе си не съм платила толкова пари...но те ме изнудват,защото виждат ,че си обичам котенцето и все ще намеря от кого да взема на заем.Много ми е подтиснато и за това споделих с вас.Пак ще ви пиша ,как е минала операцията и така нататъка...
Незная мила къде сте ходили на лекар,но на нас като ни се е налагало сме ходили на тази до електрон-макар,че вече го сабориха,и много сме доволни от отношението и цените.Иначе се надявам да мине всичко добре.

Радвам се,че всичко е минало благополучно.:clap:Желая скорошно възстановяване.

Фантазия,всичко ще се оправи,бъди сигурна.Не напразно казват,че котките имат девет живота.Моята Сънка падна от седмия етаж.Устата и беше сцепена,а крака и беше така счупен,че костите стърчаха навън.Лекарят каза, че няма да я бъде.Сина ми беше малък и така плачеше,че за негово успокоение/една котка ни беше починала и той го преживя тежко/ гипсираха крака и.За два дни тя изгриза гипса.Тогава я шиха,без упойка.Тя понечваше да ухапе ръката,която я държи,но като видеше,че съм аз,само ме гледаше ,милата,с големите си очи.Наместиха костите,сложиха шина с бинт.Тя късаше бинта,аз навивах,тя късаше-аз навивах...За месец се оправи.Сега даже не куца.Лекарят не вярваше,че е оживяла,а тя тича като спринтьор.
И твоята красавица ще се оправи.Днес да ни зарадваш,че всичко е наред.:kissyou:

Ох, милото! :(От все сърце му желая скорошно възстановяване. :kissyou:А за това че се ближе, не се притеснявай. Мисля че така дори раната от операцията по-бързо ще заздравее. Нали и уличните котки така си "лекуват" раните - като ги ближат. Това ваше премеждие ме кара да се запитам какво ли ни чака и нас с моите две писани. Мислех че проблемите започват едва след като навършат 6-7 години, но се оказва, че е много по-рано...:confused:

Фантазия имахме куче което пострада и след като аз се грижех за него то почна да не се отделя от мене.Подобен случай имаше и мой роднина пак с кученце,така че си мисля,че животните никога не забравят това което сме направили за тях(за разлика от хората)Много се радвам за твоето котенце.

Мойта мечта се сбъдна - една малка,сладка чинчила!Още си няма име,но и това ще стане!

Не и ли е тясничко или още не се е здобила с нова къщичка.От рода на зайците ли е?Много е сладка.

Това е леглото й,иначе си има голяма клетка,но я пускаме да се расхожда където си иска.
Това животинче прилича на полузаек,полукатерица,нещо посредата.

днес си взех куче,немска овчарка на 50 дни,с нетърпение чакам да свърши работниа ден и да се прибера у дома

честито! Да ти е живо и здраво бебето,да расте послушно и те пази с обич!Много са сладки и любвеобилни!

благодаря,не знам само как ще се оправя трябва да го изкъпя като се прибера , да го водя на лекар да му направя паспорт

Назад