Имате ли си животинче?

• Началник на темата Началник на темата sweety
  • Начална дата Начална дата
Ето го и мойто малко съкровище -казва се Кети
2d11fdx.jpg
-много ми е сладка и добричка малка кукличка

Милата! Колко е сериозна!...и красива!

Ето го и мойто малко съкровище -казва се Кети
2d11fdx.jpg
-много ми е сладка и добричка малка кукличка

Много е хубаво само как гледа. Много обичам котки,но кучетата са ми сладост.Аз съм като Дени падам си много по кучета.

Леле, Гери, колко е сладка твоята пухкавелка. Забелязвам, че и моят котарак е със същите навици като твоята котка. И той е персиец но е бял и много малък и своенравен. :D

Аз съм любител на кучетата.Имам две, едното е домашен любимец в къщи , другото е страж на двора, но също много си го обичам..
fd7b7ec21a09d73c76d9e0476d344dcd.jpg
[/URL][/IMG]

Последно редактирано:
Аз съм любител на кучетата.Имам две, едното е домашен любимец в къщи , другото е страж на двора, но също много си го обичам..

Какво нещо е живота ... единият в легло с чаршафи, а другият на двора със синджир ... Направо ми се къса сърцето!

Фантазия,права си ! Казваш истината!Но не мога да приравня хората към животните.Защото много хора сами са стигнали до това положение-пиша го,защото познавам много такива.А животните са зависими от нас.Но всеки има право на избор и мнение.:flower:
Дени, и аз никога не бих гледала куче на двора със синджир на врата.Кучето е пригодено да е пазач и да ни служи,но на мен ми е мило да го държа там.И в този случей всеки има своето право.Но аз съм с теб:kissyou:

Denica, Той рядко стои на синджир, разхожда се свободно в градината,много го обичам, но е толкова огромен, че когато влезе в къщи ние трябва да се изнесем в неговата колиба:D

кети не само че ми помага при шиенето но понякога си краде и конци може тайно да майстори някой гоблен пък аз да незнам:D

Дени мойте кучета също са вързани защото провят бели по двора и за това са със синджир.Нямаше да ги вързваме,но просто няма начин.

Последно редактирано:
Момичета да ви си оплача моята Сара-немска овчарка ми умря:cry::cry:.Ако но някои от Вас има излишно кученче от тази порода или каракачанска овчарка нека ми помогне.Поради липса на средства ще подаря гоблен.

Лили, моя брат има каракачанка женска но още не се е разгонила. Ако стане нещо ще ти пиша на ЛС и не искам нито пари, нито гоблен, така ще имаме повод да се запознаем лично :gipsy:
А сега моя малък пухчо, много обича да наблюдава от високо, защото се борят с кучето и в къщи става малка лудница :D

Лили, от сърце ти съчувствам!:(Много е страшно като си отиде милото ни животинче!Пожелавам ти скоро да си намериш ново другарче и да запълни празнината!

Назад