Имате ли си животинче?

• Началник на темата Началник на темата sweety
  • Начална дата Начална дата
Благодаря Ви момичета за вниманието.Дано по скоро си намеря другарче че направо ми е пуст двора.:(

Лили, аз също ти съчуствам.........погребала съм две кучета и знам какво е:(
Моята е овчарка е мъжка, но ако разбера за кученце ще пиша

Нека малко ви разведря със снимки на порастналото ни мъниче - Жаки, което трудно се задържа на място, камо ли за снимка...:crazy:

На дакелката и полулабрадора ми сесия не съм правила. При тях промяна няма:D

Последно редактирано:
Как се гласува? Като се натиска само линка или иска и регистрация?
Ако е с линка, го натиснах:kissyou:
Ама са голями сладури!

Не мога да не Ви я покажа нашата принцеса:D:D

Щастлива и доволна , че се е докопала и завоювала пуловера на половинката ми.Умира ,да се пльосне на неговите дрехи:gipsy:

моми4ета, моля ви гласувайте за моето мом4е, ако ви е харесало :kissyou:
http://www.myzoo.bg/event/contest/candidate/id_590/Archi/Дакел /Свиленград

Ами трябва да се регистрираш, малко е неудобно , 4е са го направили така, но ви благодарим от сърце / само по веднъж може да се гласува/ :kissyou: :kissyou: :kissyou:
blue_bouble, ка4и таз снимка там, много сте сладки и пухкави, за ма4кане сте само :D

Мързел

Няколко пъти пуснах на Рори да гледа клипа с шиещият Чоко на Naadia VT, но търтеят му с търтей вместо да започне някоя фъканица, отговаряща на размерите му, все повече започва да ми пречи да шия :D

Последно редактирано:
Дени, и моите любимци са така, само пречат. Ето го най-малкият ни любимец Крис не само на мене пречи, ами си играе с играчките на децата :D
А това е синчето на моя пекинез, което вече е подарено на един колега и му се радват

Дени не го обиждай на търтей то ти пази гобленчето някои да не се намеси.:D Я виж какъв сладур е. Аз все още си нямам другарче и се радвам на вашите.

Ние пък с децата днес цял ден налитаме на "кучешки филми".За пореден път изгледахме с огромно удоволствие "Агент в оставка", и "Бетовен 2"..После за капак в Макдоналдс видяхме страхотно бебе-пекинез...И познайте ..дъщеря ми пак..:cry::cry::cry::cry::cry: ...за куче..

Лети, и аз много :cry::cry::cry: миналата неделя, когато дадох бебето пекинез на моя колега и затова предпочитам мъжко куче. А за капак тази неделя доведоха още едно женско куче за оплождане и пак ще чакам бебе да ми донесат. Ако го искаш само живо и здраво да се роди, изпращам ти го веднага в Пловдив :kissyou:

Ради, ако Лили се откаже го искам аз:gipsy: Моята пухла е израснала с такова кученце и няма как да не го приеме:kissyou::kissyou::kissyou:

Гери, ако става въпрос за пекинеза аз го предлагах на leti_at на дъщеричката, но се обадиха за още едно женско куче, така че ще се разбереме и с тебе, ако държиш :D

Otnosno edin BOKLUK!!!

Izviniavam se, che pisha na latineca, no imam problemi s komputara!

Saforumci, eto link kam peticia za promiana na zakona za zashtita na jivotnite v BG, predizvikana ot prostashkata postapka na edin BULGARIN, reshil da izvarshi neshto veliko i otriazal krakata na kucheto MIMI ...

Niamam kakvo poveche da kaja ...

http://bgpetition.com/zashtita-zhivotni/index.html

Подписах петицията веднага.
Толкова ми е болно и мъчно за нещастните животинки! Как може да има такива изверги. Това не са хора!

И аз подписах петицията! Потресена съм от това, което се случи с Мими и което се случва ежедневно с десетки и стотици кучета в нашата страна. В моя град тези дни някакъв изверг стреля с пистолетпо кучетата.

Аз също се подписах.Мойте деца имат ку4енце,папагал и любимите на вси4ки ни рибки.Мъжът ми отглежда пощенски гълъби.Вси4ки оби4аме животните. Затова мисля 4е трябва да има затвор за тъкива хора.

Назад