Имате ли си животинче?

• Началник на темата Началник на темата sweety
  • Начална дата Начална дата
И аз подписах петицията, това е гавра с беззащитните животни. Трябва да има много строги наказания за тези престъпници.:kissyou:

Сонче, това твоето коте ли е? Голям е сладур.

Ето как я заварвам нашата госпожичка един ден- голям кеф че е сама и може да си прави каквото си поиска:D:D:D

Дени, толкова мила картинка са Габи и Рори.Моя съпруг най-напред реши, че Рори си играе с кукла, след което му обясних, че не Рори, а куклата Габи се опитва да провери зъбите на Рори:D

На това му се казва вродена любов към кучетата.:D
Мисля,че за Габи няма по-хубава играчка и по-голям приятел от Рори.:idea:

Дени направо ме разплака.Това се казва любов в пълния смисъл на думата без злоба,без ревност-любов.Да ти е жива и здрава принцесата а за кучето няма да говоря че още би е болно за моето-прекрасен е.

Това са любимците на сестра ми- баща и дъщеря.Ерсти вече е почти колкото него, но сега намерих само тези снимчици.

Ето го моето малко съкровище

Много, много послушна и умна ми е :kissyou: .

А тези сладури по-горе са просот уникални.

По случайност и аз се сдобих с животинка.

Обожавам кучета, но съдбата ми изпрати едно малко, ранено(ръбано от куче), изхвърлено, домашно котенце, пакетирано в кашон пред входа ми.

Ето го и него - мамин златен Щурчо Карамелен - вече напълно здрав, дивее из къщи.

Последно редактирано:
Голям сладурчо е, Роси! А моя хубавец преди една седмица падна от балкона и още го няма! :cry: Дано си дойде по-скоро. Ето някои снимчици:

Момичета много съм щастлива вече си имам кученце.Казва се Рекс и е още много мъничък но е палав да двама.

Лили, честито и от мене! Да е жив и здрав Рекс и много да те радва! :kissyou:

Честито и от мен, Лили! Имаш си наистина прекрасен малък палавник!:clap::clap::kissyou:

Благодаря Ви момичета ще пада голяма борба за обучение.:gipsy:Предното куче ми беше много лесно да я науча но този мъник още сега си показва твърдия характер.

Назад