Моята галерия

:clap:Розата и то върху черна панама е пленителна !Това си остава най-сполучливия класически вариант !Нека и е честит подаръка на притежателката и да му се радва !:kissyou:

Прекрасна е розата,а явно, черната панама е запазената ти марка.:clap::clap::clap::D

Страхотна роза, дано да си зарадвала много човека, който е получил подаръка. :kissyou:

Имаш страхотна колекция , браво за хубавия подбор , достави ми голямо удоволствие да я разгледам , наистина , това са все гоблени , които и аз много харесвам , и като веждам и прекрасната изработка , реших , че ми е нужно да изкажа възторга от гледката , поздравления , още веднъж .
:clap:

След еуфорията покрай бала, ето ме и мен! Притежателката на прекрасната розичка е дъщеря ми! Благодаря ти, мила Сами, и от двете ни, за удоволствието което достави. :kissyou:

И трите са много хубави, Сами! Със сигурност ще зарадвате някого! :)

Гери,позна.Моите отлитат за Канада ,а на дъщеря ми е подарък за едната племенница на зет ми а другата е лъв.Скоро и нейния ще бъде готов :D

х

Много символика в графиките-наистина "отлитат". Но, ще се връщат притежателите.:clap:

Вие сте фабрика за подаръци!!! :D :kissyou:
Станали са страхотни гобленчетата! :clap:

Назад