Много красиви попълнения в твоята колекция. :clap:И гълъбите и маковете са прекрасни. Не се отказваш от черната панама, а? Браво на теб, ти си направо герой, възхищавам ти се как се справяш с нея!:clap:
Честита Новата 2013 г на всички ви момичета и момчета :kissyou: Реших и аз да покажа как е преминала 2012 г за мен,но как ? Използвах жокер "обади се на приятел" и кой Желка разбира се ,защото никой неможе да се сравни с нея по това.Аз дори незнаех как се казват снимките събрани на едно място и това научих "КОЛАЖ".Тя много подробно ми обесни и с големи мъки успях да си колажирам гоблените
а дали съм успяла вие ще кажете момичета.Вашето мнение е много важно за мен.От тези всичките красоти само два останаха в мен ,но аз обичам да подарявам :idea: и със сигурност ще продължавам arty:
Според мен колажа ти се е получил много добре, особено като се има предвид че ти е за първи път. :clap: :clap:
А и доста неща си ушила през 2012 година - пожелавам ти още повече сбъднати мечти през тази! :kissyou:
:clap:добре се е получило Сами , аз тази година открих и други възможности на подреждане или както се казва човек докато е жив се учи, а ти си добра ученичка :kissyou:
ти си показала само завършените но като имаме предвид и какви други красоти имаш почнати никак не е малко това което си ушила , дай боже тази година да е повече :blueflow:
Прекрасно си направила колажа!Аз и толкова не мога,факт - още нямам страничка,а имам доста гоблени,които искам да ви покажа!Ееее,надявам се ,че през тази година ще мога да се "покажа" и аз,разбира се с помощта на децата ми,които все не намират време за да ми помогнат:idea:Радвам се,че ви има!Бъдете здрави:kissyou: