Среща на Гоблените.com в Пловдив

• Началник на темата Началник на темата maleks
  • Начална дата Начална дата
Друго кво да кажа- кухнята хубава и ми се отразява " страхотно" на талията...................Малексова пак се уреди с красива роза:loveglasses:. На новите момичета се надявам да им е било приятно в нашата компания.............абе като че ли не бяхме почти 3 часа заедно..........стори ми се не повече от 1/2 час....... това смятам е показател , че добре сме си прекарали.:kissyou:

Кой си е с късмет - пак си е с късмет!
Жално гледах къде отиват другите бродирани рози, и ето на - последната бродирана дойде при:gipsy: мееен!:kissyou:Благодаря на Софка!:flower:

Да се похваля с прекрасната кутийка,сътворена от Юра,в която имаше колие.Това е бискорнюто,избродирано от нея.Красивата квилинг картичка,и оригиналното гобленче на Роял Париж.Всичко е изработено изключително прецизно:clap:А срещата си беше супер,както винаги.

Следваща среща 22.04.12 г. неделя 13.00 часа " Рандеву". На тази среща ще се обсъди дали ще остане това място и този час....:kissyou:

Мислих, че ще изглеждам някак по- гладно и лошо гледаща на снимките, а пък вижте колко съм усмихната????
Стана въпрос за следващата среща, че се пада на 6-ти май, затова сигурно ще е на 13.05.12 от колко часа и къде ще пиша малко по-късно в темата, че сега е доста рано- ще вземем да забравим до тогава....

Ау и Соня е била , макар и виртуално се зарадвах да я видя ...:kissyou:
Нямаше как - само един почивен ден не стигна за всичко :D
Беше ми много приятно,но и аз съжаляван,че не видях пълния състав на пловдивската група.

Днешната среща се състоя в състав от ЦЕЛИ 5 "броя за героя":

Малко, но качествено. :idea: Бях в особенно еуфорично състояние и като взех думата............отвреме на време за кратко я предоставях на останалите / да не се ръзсърдят де/....:D Голям смях падна, много весело беше.....
С оглед на това, че следващата среща се пада на 27.05. неделя, а тогава са 4 почивни дни, има много балове и годишни срещи на випуски се реши, следващата среща да е на 03.06.12 г. неделя.
И с оглед на това, че температурите вече са летни се преминава към лятното разписание на срещите и лятното място- 3.06.12 г. неделя 11.00 часа Пасифик
Значи променя се мястото и часа на срещите. Обърнете внимание, да няма пак разбрали, неразбрали и които има желание да заповяда.......

Малко снимки от днешната среща.На отсъстващите-строго мъмрене и дърпане на ушите:D,,Хубавото коте и прекрасната мънистена икона на Катето.

Последно редактирано:
,,Красивата Венеция и малките розички на Малекс и моите произведения,предназначени за подарък.

СЛЕДВАЩА СРЕЩА 01.07.12 г. неделя 11.00 часа "Пасифик/Корал"
На днешната среща бяхме наполовина от предишната- ни повече ни по-малко от "цели" 4 броя:oops:, а за следващата предупредих Насето и баба Фани, че можа да се окажат сами двете, но ще пият по едно кафе навън- няма лошо..... Леко ми се струва, че пловдивската група е на изчезване...:(

Назад