Среща на Гоблените.com в Пловдив

• Началник на темата Началник на темата maleks
  • Начална дата Начална дата
Гери времето е две седмици миличка до тогава, а и ако отидем само за едното ми похапване - то това си е винаги. Поне сега да е по интересно. :kissyou:
Но решението си е само твое ....

Ще си помисля и ще реша ще мога ли да се справя или не, защото и изпити имам и .....Но надявам се има време ....до няколко дни ще кажа дали ще идвам

Момичета пишете и мен за банкета!
Съжалявам, че чак сега пиша, но имахме сериозни здравословни проблеми с Мими и не съм влизала във форума!

Весело изкарване от мен, :party::party::party:
За съжаление, не ми остана време за бродиране и за това ще пропусна срещата, :kissyou:

Момичета бързам да кача снимки от днешният празничен банкет. Ама съм ви хванала едни засмени и щастливи от размяната на картичките.....

Последната снимка е на това с което се завънах у дома. Подарък мини картичка с пожелания от Юра за всеки един от нас. Шоколадово украшение с бамбукова екстра от Катринчето и моята картичка от Славова..........:kissyou:
Много ми беше приятно с вас момичета. Знаете, че ви обичам.....
Но за съжаление се реши следваща среща да е на
13.01.13 г. от 13.00 часа....... ако не свършил света все пак....

Беше страхотно преживяване - картичките бяха чудесни - една от друга по-хубави ! И най-важното всички сме усмихнати и щестливи - фотото е показателно.Пепина е пропуснала да ме снима с моята картичка от томболата но ще имам грижата да я снимам утре на дневна светлина и да я пусна в темата.
Живи и здрави да сте ми момичета , обичам ви и аз , и ви пожелавам невероятни празнични дни :party: до нови срещи чак догодина :kissyou:
/или след началото на края ...../

Юра, снимала съм те и като ги разглеждах сничките ми направи впечатление, че те има, а пък после много снимки , много нещо и съм изтървала някой друга да кача.....
Ама май мен пак ме няма...... толкова съм " самовлюбена", че пак забравих да дам някой да ме снима..... А пък се бях гримирала / да не повярваш.......:gipsy:/ Нищо де..... следващия тираж.....

Ама май мен пак ме няма...... толкова съм " самовлюбена", че пак забравих да дам някой да ме снима..... А пък се бях гримирала / да не повярваш.......:gipsy:/ Нищо де..... следващия тираж.....

Ама пък ние забелязахме грима и че с него си още по- хубава!

Пепи, благодаря за снимката - бях сигурна че не си ме пропуснала :kissyou:

Ами Васето седна до теб за да снимате - сигурно при нея ще те има.....

Беше прекрасна коледна среща! Всички си тръгнахме положително заредени с коледно настроение, а аз дето тръгнах да се отказвам да идвам :D Щях да съжалявам, ако не бях дошла.

Момичета, оказа се че от цялата коледна емоция съм успяла само да запечатам няколко мига от триумфалното влизане на Малекс. Но вижте наистина тя е една чаровница. На всички Вас пожелавам да сте живи, здрави, обичани, щастливи през Новата 2013 година. ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!

Последно редактирано:
Скъпи момичета,
пожелавам на всички весели празници, здраве, любов и топлина в къщи! И истинско вдъхновение и през следващата година! :kissyou:

Назад