Аз нали си знам за какво става въпрос..........:crazy:
Вчера нещо не ми спореше словото...............

Сега да изясня:
1. Реши се от месец август тази година до месец август 2011 година да се събират общо/ за годината по 40 лв . на човек /, с които ще се купи подарък за Рожденният му ден от цялата гобленарска компания.:idea:
Участието е по желание. На всяка среща давате , колкото имате на сърце-2,4,5 или повече лева. Важното е за 1 година да се дадат 40 лв.
Решихме, но не е задължително, подаръкът да е средно голям гоблен на " Дименшън". Затова съм пуснала линка. Ако някой си хареса конкретен модел- да не се свини и да си го поръча. Тъй като 15-18 долара цена на гоблен с доставката до България излиза около 36-40 лв., затова съм пуснала линк. Може и 2-3 по- малки някой да си избере. Пък и гоблен не е задължителен подарък. Ако някой си хареса нещо друго за тази сума, може да му се купи и поднесе подобаващо.
Дени напремир си избра гоблени от друг сайт- Аксиома. Там има модели на "Ланарте" Някой може да не иска " Дименшън", а на Милана стил напримар. Казва какво и това му се купува.
За следващите 3 рожденнички вече бяха събрани парите и закупени 3 прекрасни гоблена. Ще ги видят присъстващите на следващата среща.
2. Предложи се и за бъдещия традиционен Коледен банкет, който желае, също да се поръчат по- малки коредни моделчета за подаръците.
Затова и Коледния линк. Който желае да шие нещо или друг подарък, няма да поръчва.:kissyou:
Който пък може да препоръча други продавачи - да го направи. Аз имам регистрация в Ебей и само от там мога да поръчвам, така че от другаде да предлага който знае.