Изложба на гоблени в гр. Бургас

• Началник на темата Началник на темата pepa
  • Начална дата Начална дата
Момичета от Бургас, моля ви помогнете. Кажете къде е това читалище в Меден рудник. Някакъв адрес ако може. Мислим с моята половинка да дойдем на 15.03 събота и ако можем по-лесно да го намерим, ще ни остане и повече време за разглеждане и на изложбата и на града. Много благодаря предварително.:kissyou:

Jully, по кое време и с какво мислите да пристигнете в Бургас?

Murr, ще пристигнем с кола. Ще гледаме сравнително рано да тръгнем от Сливен, но все още не знам.

Jully, като влезете в Бургас тръгвате по пътя за Созопол. След това свивате за Мосю брикола, на 2-я светофар след магазина завивате на ляво и взизате в комплекса. Оттам вече може да питате къде е читалищети, а ако искаш като стигнете Бриколаж-а ми се обади да дойда да ви посрещна и да ви заведа до читалището :)

Хайде дами, 7.03. е последния ден за заявка за участие. Искренно се надявам да видя повече познати от форума лица на откриването :)

Изложбата е хубава, но нямаше ли да е по-добре ако се подреди с повече място между отделните гоблени?

murr, напиши ми имейла си да ти пратя и моите снимки да сложиш в албума!:idea:

nelka tania.murr@gmail.com

matcata, изолжбата ще може да се види и в събота. Така че ако имаш възможност може да додей до Бургас

Февруари месец идвах два пъти(имам приятели).Единия път само за един ден-на рожден ден.Даже ме каниха и за осми март.Ама много солени ми излизат тези разходки,защото идвам и със сина ми(няма на кого да го оставя).И лимита ми се изчерпи за сега:cry: Иначе ейго на -на два часа път е.:(

танче,в събота до колко часа ще е отворено,защото мога след 13.30ч.
дано успея:angel:

ПОЗДРАВЛЕНИЯ МОМИЧЕТА. СТРАХОТНИ РАБОТИ СТЕ ПОКАЗАЛИ.
ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ТВОРИТЕ КРАСОТА.

Наистина много красиви творби,
murr, Стихията е страхотна! :clap:

kameia, може би ще бъде отворено и следобед, защото ни помолиха да отидем да си вземе гоблените в понеделник.

flame, Стихията е страхотна благодарение на теб :kissyou:

А сега да ви кажа че тази година наградите бяха само 5: на единствения мъж участник, на една дама за много финната й щампа, "Богородица Умиление", двете графики на Светла Петрова (от форума), и Стихията :greeneye:

Назад