Гатанки с игла и конец

• Началник на темата Началник на темата rosi22
  • Начална дата Начална дата
:D:D:D Е и какво следва сега, каква е наградата на джакпота, може би морковче, марулка или пък орехче в Зелената империя :?::D

Хайде и аз да се разпиша в тази тема :greeneye:
Знам, че сте ми умнички и няма да ви затрудня, но....... това е началото:idea:
Само да кажа, че това по панамата не са петна, просто капна малко вода от ютията, докато го преглаждах лекичко :kissyou:

Ванче,ще пробвам и аз --- ето това Ланарте,само не знам малкия или големия модел си почнала:confused:

Хехее, не ви трябваше много време, страхотни сте!
Мариянче, това е някаква по-различна цветова комбинация на фирма Микра - Казанлък, роклята не е чак толкова синкава. Ще показвам какво става:smokin: Шия го 1:1 на 18 каунтова панама с два ката конец, който ми прилича на Пъпетс, няма етикети по чилетата. В комплектовката трябваше да шия доста фон, тъй като панамата е от разграфените.
А това е за вас от сърце :kissyou: заслужихте си го :clap:

Хайде и от мен една загадка, макар че едва ли ще ви затрудня. Както се досещате гобленът не е оригинал и цветовете са мой подбор. (Тук е още само с един цвят :D)

Вени,дай поне и набора конци,барем от тях да се досетим.Ти искаш като вденеш иглата и да знаем какво си подхванала.Не може така мила.

Жокер - гобленчето е на Вервако, с 8 цвята. Нямам време и почти нищо друго не съм шила по него, но като напредна още малко ще снимам пак.

Вени, на мен ми се стори, че са очертания на пръсти. И сега като казваш, че е Фервако, да не е една голяма ръка хванала една детска ръчичка?

Ееее ама много искаш, но хайде нали си ми слабост ще ти дам още един жокер подобен на линийката ти :D

Голямо ровене из папките ми падна,я погледни,имам ли някакъв шанс да го позная:confused:

Предавам се! Хвана ме - БРАВО! Между другото не съм се и съмнявала, че ще познаеш.:kissyou::kissyou:
Хайде награда за победителя :coffee::cookies::flower:

Ура
bd10c98c5d92838dbc2927d91541512a.gif
браво на мен,иначе нямаше да мога да отида да си вечерям на спокойствие,сега вече съм спокойна:kissyou:
Благодаря за почерпката,и ти желая приятно шиене,че като го разгледах е бая големичък,но пък е много хубав.

Назад