Видове гергефи и рамки за бродиране

• Началник на темата Началник на темата Oriane
  • Начална дата Начална дата
Благодаря Marieta_, Има аксесоари в sew and so, но струват доста парички.Аз си купих една лампа с чупеща се дръжка от китайските, намерих още една чупеща дръжка от стара лампа, една шпилка от железарията и готово:idea:. Щом приличат на истински,значи добре съм се справила:D
Когато се прибере дъщеря ми, защото тя е фотографа, ще ги снима и ще покажа.

Последно редактирано:
и аз бих искала да видя отблизо допълненията, с намерение да ги копирам, разбира се:D
В момента използвам един лампион да ми свети, ама нещо все се блъскам в абажура, два пъти бутнах лампата, абажура се счупи и сега ползвам само поставката с лампа.
Марго, ако не те затруднявам, :confused:присъединявам се към молбата за "близък план"

Ето обещаните снимки в близък план.
Лампата е с щипка и чупещо рамо.

Тук има дупки за аксесоари и там съм сложила една шпилка и чупеща дръжка с щипка от чадърче на детска количка, защото от лампата беше по неудобно.

Това е всичко.:idea::kissyou:

Няма какво да кажа освен, че си се справила отлично! Много хитро решение:thumbup: Благодаря за снимките и разясненията!:loveglasses:

''СТАНЧЕ за бродиране''

Искам да ви покажа сьпругьт ми какво ми изработи/имаме доста дьрводелски машини ,и е завьршил ''текстил'' ,има понятие общо от тези неща/ ... така аз си сьздадох едно кьтче за бродиране,на което немога да се нарадвам и ..:hehe: :kissyou:

Бравооооо :clap: на Снежиният Плевенски съпруг...еее какви мъже имаме самоооо....да ни завиди човек....:D...моят от 2 дни мисли как да се нарече нашата Плевенска групичка...:D...

Кътчето ти е чудесно, много красиви неща да ушиеш там ти пожелавам! :kissyou:Поздравления за съпруга ти!:clap::clap:

Поздравления за съпруга ти.:clap::clap::clap:Чудесно кътче! Сега остава да си на турбо и да показваш красоти.:D

Това е една от любимите ми теми! Поздравления за съпруга ти!:clap::clap::clap: И аз ти пожелавам много красоти да ушиеш с това удобство, което ти е създал!

Уау ,страхотен е станал!:kissyou:за мъжа ти и :wine: ,нали не си забравила какво си обещала!:idea:Мъжа ти да се стяга ,идвам да си поръчам при него подобна красота :DХайде ший сега и показвай!:rainbow:

Имам запитване на лични с какво сьм захванала панамата:на двете крьгли летви сьм заковала с габьрчета плат.За тези две парчета плат сьшивам гоблена от долната и горната страна и така навивам,докато стигна мястото за шиене.Шия,ушивам и навивам,точно като становете.
От страни опьнах сьс щипки /от тиранти/,които закупих от КАУФЛАНД използват се за стягане на плата на дьската за гладене.С ластик са и ги заковах с габьрче -много е удобно!

Уау ,страхотен е станал!:kissyou:за мъжа ти и :wine: ,нали не си забравила какво си обещала!:idea:Мъжа ти да се стяга ,идвам да си поръчам при него подобна красота :DХайде ший сега и показвай!:rainbow:

Той ми е направил и един за село за лятото,така,че ако се уговориш с него,може и да ти изпьлни порьчката,ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ТЕБ!!!!!!!

Преди време питах на лични съфорумки относно Plastic Snap Frames, дали са доволни, дали се изпъва добре панамата.
Тъй като вече много от момичетата тук имат такива пластмасови рамки, бих искала да попитам има ли разлика между обикновения гергеф и тях? :confused:

Marieta, опъва перфектно панамата. Другото, което аз смятам за предимство е, че е квадратна (или правоъгълна), за разлика от кръглия гергеф. За ъглите е по-удобно. Недостатък - доста е по-скъпа от гергеф. Моята е 28/28 см и така шия на по-голямо пространство.

Да ви се похваля с придобивката:rainbow:

И разбира се да изкажа моята огромна благодарност на майстора,съпруга на sneji_bee ,за експресно изпълнената и майсторски изработена поръчка :flowerlove:

Назад