teen_f

• Началник на темата Началник на темата teen_f
  • Начална дата Начална дата
Много нежен Великденски гоблен си сътворила. И цветовата гама е много хубава - точно като за празник!:clap::clap::kissyou:

b

Типично за Великден гобленче-и върбичка и яйчица и храм си има-много нежно и тематично!

Така ме амбицирате с тези хубави думи,че довечера пак ще шия:) За вас момичета :upbeer:

Ако някои си мисли че може да се ушие голям велигденски гоблен нека си мисли.Гобленчето е много стилно но кои както го разбира.Аз също съм подарявала гоблени без рамка но момичето е доволно сама си избра рамчица и го показа.

Моя гоблен които уших и подарих преди няколко дни също е без рамка,но когато не знаеш дали ще харесат твоя избор за рамка,как да отидеш и да го рамкираш! Смятам че тук няма място за обиди и сърдене! :)

Гоблена е невероятен, а мамина златна Ержи в подписа е страхотна.:D:kissyou:

Тийнче, габленчето е много хубаво, дори прекрасно! Но аз имам един въпрос, понеже ших нещо подобно - какъв е метализирания конец, който си използвала за купола? Направи ми впечатление, че добре е излязъл на снимката, а моят не, та затова питам.

daniel4i купих го от Турция на огромна макара. Не е като ламето на DMC.По-плътно е и се шие много по-лесно. Ако искаш пиши ми адрес на ЛС и мога да ти пратя.Имам и сребристо....Към 100м. мисля,че е една макара...

Хората плащат милиони за Пикасо,а аз никога не бих си закачила подобно нещо на стената.
Аз харесвам модернистични гоблени,а някой само класика от сорта на Вилер.
Извода е следният:всеки си има собствени виждания и вкус.
Бродерията е направена по регламент с достатъчно труд над минимума,другите неща могат да се употребят и разкрасят.Лично аз не мога да си обясня реакцията на твоето другарче,защото дори и да не е по вкуса и,си личи че не е отбиване на номера,а е вложено старание.:kissyou:

Много хубаво великденско гобленче ,но колкото и да се пулих не разбрах къде си скрила салама,та не го видях.Май нещо съм пропуснала,сефте:D

Гобленът е много хубав и на мен ми харесва,защото е РЕЛИГИОЗЕН!!!!
Точно като тези,които аз шия! :)

Подарък за първия рожден ден на една госпожица, която кръстиха на мен

Назад