карвинг-кулинарно изкуство

• Началник на темата Началник на темата sonq
  • Начална дата Начална дата
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: за таланта ти.
Показваш отново стрхотни неща.Много харесвам и идеята да са подредени на поднос с огледално дъно.Отдавна се каня да попитам хапките,колбасите и др.на поднос от дърво ли са,мисля,че трудно се подържат и дали не поемат мазнината?

Това на снимките което виждаш също са огледала,само,че са по отрупани и не се вижда огледалото отдоло.На големи дървени плата сервираме само сирена :idea: но това си е задалжително като атрибут :gipsy:

ИЗВИНЯВАЙ,НО ВСИЧКО ТОВА ИСТИНА ЛИ Е???:crazy:
ГЛЕДАМ И НЕ ВЯРВАМ?!?:confused: НЯМАМ ДУМИ И СЕ ПРЕКЛАНЯМ ПРЕД ТАЗИ КРАСОТА!!!

MORPHEUS, направо съм изумена от всички тези красоти! :shock: Поздравления! :clap:
А ако помоля за някои рецепти от ресторанта, където се подвизаваш, нахално ли ще бъде? Направо си представям как изглеждат салатите и ястията. :lookup: И ако рецептите са професионална тайна, то поне би ли пуснал някои снимки? :rezando:

:clap: :clap: :clap: Невероятно красиви неща,за изработката на които не стига само знание, а е необходим и много талант. Ти го имаш продължавай да създаваш красота и да радваш хората около теб. Много нови големи успехи ти пожелевам.:idea:

MORPHEUS, направо съм изумена от всички тези красоти! :shock: Поздравления! :clap:
А ако помоля за някои рецепти от ресторанта, където се подвизаваш, нахално ли ще бъде? Направо си представям как изглеждат салатите и ястията. :lookup: И ако рецептите са професионална тайна, то поне би ли пуснал някои снимки? :rezando:

Няма проблем да споделя някоя рецепта с вас само ме ми кажи какви са ти предпочитанията за пиле, за риба , свинско,телешко и от там нататак съм аз :idea:

mimka каза:
Може ли да попитам и аз нещо?!Колко време ти отнема ,за да направиш една такава красота?

Здравей mimka;128297 зависи от динята но средно от 20 минути до кам 40минути зависи колко е сложен мотива на нея :confused: и благодарско за идеите магарето е супер.:)

:clap: ,това е страхотно!За толкова кратко време.............А аз си мислех ,че са часове, та това е изкуство!:)

Назад