Среща на Гоблените.com в Сливен

• Началник на темата Началник на темата katya
  • Начална дата Начална дата
Естествено, даже навих малката да дойде с мен, че таткото не иска. Ама нищо той ще е такси на повикване.:D

Хей момичета след малко тръгвам :idea: и гостенка ще ви доведа :kissyou:
Jully и аз този път ще доведа синчето си.

Срещата се състоя:idea: Изкарах мн приятно и не бяхме в камерен състав:kissyou: Пускам малко снимки...още ще има от mari_ar и в албума тук:
http://kamellia.snimka.bg/tapestries/forumski-sreshti-v-gr-sliven.403953

014627500.jpg

Ето малко снимки и от мен. Разкошно си прикарах, даже и синът ми остана много доволен. Има желание и на следващата среща да дойде

Свети Георги и розите са приказни на живо

А това е бискорнюто /моля ако е грешно да ме поправите, защото все не мога да запомня как се казва :D / на kara52, подарено от дъщеря и via_1313 за добре свършена работа. И то е много хубаво

И безценния игленик на kara52

Това е навата гостенка Минка, която се е скрила зад невенчетата ;)

Сладкото аганце на inqn_f и дядо Коледа, които не се вижда много добре

А това е docka61, която успя да се срия като щраусче зад своето творение :D

две недовършени творби на kamellia и една изцяяяяло завършена

Последно редактирано:
Това е ръстомера на Jully, които също е много хубав. А бе, наше нещо - лошо няма :D

Е, това е от мен

Последно редактирано:
Благодаря ви, момичета:kissyou:Благодаря , че позволихте да се пренеса при вас, макар и виртуално и да се насладя на красотите и на прекрасната приятелска атмосфера!:flower:

Последно редактирано:
Момичета,благодаря ви ,че ме приехте като част от вашето гобленарско семейство !Беше прекрасно ! Заредих се с много положителна енергия след срещата.Показахте и много хубави неща. Надявам се пак да се виждаме .:kissyou:

Ле-ле какви сте ми хубави. И какви страхотни нещица сте показали, че ми се искаше и аз да дойда на срещата. Сигурна съм че сте си прекарали добре, то покрай Вия и Кара не се скучае. Само че не видях сладката Надя, къде сте я скрили?

Момичета,благодаря ви ,че ме приехте като част от вашето гобленарско семейство !Беше прекрасно ! Заредих се с много положителна енергия след срещата.Показахте и много хубави неща. Надявам се пак да се виждаме .:kissyou:

Ще се виждаме, каква ни е работата:D:D:D
zeza, Надето & компания по катерушките и пързалките зад заведението:idea:

Назад