Среща на Гоблените.com в Сливен

• Началник на темата Началник на темата katya
  • Начална дата Начална дата
015471411.jpg

015471392.jpg

И още няколко тук в албума :http://kamellia.snimka.bg/tapestries/slivenenska-sreshta-na-goblenite-17-10.433417.15471392

Прекарах няколко много хубави и емоционални часа, които минаха като няколко минути в прекрасната ви компания момичета за което много, ама много ви благодаря - само че ми се губят някои моменти:mad:. Спомням си, че обещавах на някои момичета схемички - за тези които си спомних им изпратих или писах на лични от къде да я изтеглят, та ако има такавь която няма вест от завеяна баба :Dда пише на лични, за да им ги изпратя. :kissyou::kissyou:

Момичета, благодаря ви за приятното изкарване и за всички красоти, които показахте.
Манка, права си, имаше отсъстващи, но не винаги може да се съберем всички за съжаление. Може би следващия път.

Момичета благодаря ви за хубавите емоций и настроение с което ме заредихте. Извинявайте, че си тръгнах рано :( , следващия път живот и здраве ще остана по-дълго за да си бъбрим.

Благодаря ви за приятното изкарване и за всички красоти, които показахте. Съжалявам, че толкова късно се включих в компанията ви и съм пропуснала много срещи.:kissyou:

И да допълня Юлчето - до Варна като има завои, но до Сливен няма и един:greeneye:

Тия камъни са май в моята градина :confused: Нац. среща е веднъж в годината и завои или не пак ще ги изтърпя.
Срещите в Сливен са всеки месец и докато не падне снега и не затворят пътя към село/май такова нещо не се е случвало :D/, в събота не ме бройте.
Брей, оказа се че само аз съм селянка с ангажименти :-|

Сърдечно благодаря на ЗАВЕЯНАТА баба/Кара52/!
Оказва се,че съвсем не е такава,а чевръста и отзивчива:D

Тия камъни са май в моята градина :confused: Нац. среща е веднъж в годината и завои или не пак ще ги изтърпя.
Срещите в Сливен са всеки месец и докато не падне снега и не затворят пътя към село/май такова нещо не се е случвало :D/, в събота не ме бройте.
Брей, оказа се че само аз съм селянка с ангажименти :-|

Янче, и за мен почивните дни са много ангажирани, но явно за останалите момичета това е най-удобното време за срещи. Така че, както се очертава, още дълго няма да ни има сред тях. :(Нищо, ще се радваме поне на снимките! Пък може и ние с теб да си спретнем една индивидуална срещичка! ;)

Момичета мисля, че няма място за сърдене. Който може идва, които не може - не може. До сега това е първата среща в събота, винаги другите са били през седмицата. Мисля, че ако се съобразяваме със всеки по отделно - среща никога няма да има

Назад