Среща на Гоблените .соm в СОФИЯ

• Началник на темата Началник на темата kristina
  • Начална дата Начална дата
Ей, много, ама много съжалявам! :( Не можах да се измъкна - нали знаете, когато човек най-много му трябва прозорче да избяга за малко , точно тогава по закона на Мърфи се случват куп неща ... :(Беше ми криво на цялото парти и сега виждам , че е имало защо! Много сте красиви всички! Имате си чудесни подаръци, две от вас са с нови прически, но най-ми хареса това в чашката пред Сънито! :D Петенце, дано е било сладко, и дано си си хапнала и за мен! :kissyou:
Руми, предполагам че "есенния фонтан" дето аз така му викам е твой ? Съжалявам, че го пропуснах, дано имам късмет да го видя следващия път! :kissyou:

Момичета,Честит Празник!Показали сте невероятни неща :clap:
Мислех,че ще успея и аз да дойда за малко,но за съжаление не успях:(
Радвам се,че поне успях да Ви видя на снимките,усмихнати и щастливи!

Момичета-кокичета, изтървали срещата, стягайте се за следващата,
че да наваксате изтърваното :idea:
Решихме следваща среща на 20.03.(ще пропуснем една седмица и следващата)
- така че правете плановете от сега :kissyou:

Много е лесно да се дава акъл отстрани!Съветвам всички доброжелатели от останалите градове да се въздържат от коментари и да запазят мненията си за себе си!
Честит празник и весело празнуване!:kissyou:

Последно редактирано:
И аз съм за да се съберем повечко софиянки стига сме се крили да решим какво ще прави всяка от нас. И Рали браво за поста :clap::kissyou::kissyou:страхотно си го написала :greeneye:

Вчера на срещата беше много хубаво.Друго е като се видиш и повеселиш с млади хора.Жалко е ,че трябваше да гълтам парацетамол ,вместо нещо в чашка:(Да се надявам ,че другия път няма да е така.

Не е хубаво ,че това, което предположих стана.Питам се защо ли не решихме вчера какво да правим.Като гледам, май само тези ,които бяхме на срещата ,продължаваме да си коментираме?
Ако не се лъжа има доста гобленарки, който живеят в София и участват във форума, Ако всяка от нас мисли ,че може да се възползваме от него, само да си намерим някоя схема,без да направим нещо за общото хоби на всички ....ЖАЛКО.

Момичета, не се притеснявайте. И при нас миналата година беше така - до месец май само коментирахме / и то от време на време /, юни се поизбистриха нещата и започнахме по малко да се организираме . Истинската организация започна след 20 август, но за това пък каква подготовка :greeneye: , среща - всяка неделя.

Сигурна съм,че всичко ще е наред и срещата ще се осъщеiтви, а щом съм сигурна,значи ще стане, повярвайте!

Рали, хубаво е от време на време да има и шеговити и закачливи постове, проявете чувство за хумор, така се създава настроение. Никой не иска да ви обиди, напротив, всичко е добронамерено.
Хей, и да измислите смешни номинации. :D

Успех, момичета! :thumbup: С вас сме! :yes:

Последно редактирано:
NIA,благодарим за подкрепата и на всички който изразиха мнение,но отново моля всички от София да направят и невъзможното и да присъстват на срещата ще се взимат много важни решения и е добре да има кой да гласува.Това ,което се опитваме да направим не става с 5-6 човека.На 20.03.2010г.събота,Ъндърграунд при магазина на ДМС.:kissyou::kissyou::kissyou:

:kissyou:Момичета, помислете лесно ли ни беше на нас да организираме Първа Нац. среща в Пловдив!Честно казано всички ми беше в мъгла.
После варненки така вдигнаха летвата, че все едно ще подобряват рекорда на Стефка Костадинова!
Нека всяка среща е различна, да си има нещо свое и запомнащо се!
Ще се справите, знам аз!:thumbup:

Мили момичета не се притеснявайте за нищо.Най важното е да се видим и забавляваме:kissyou:

Чета и препрочитам последните мнения, ама немога да намеря в колко часа е срещата! Може ли някой да го повтори, ако вече е казано.:idea:

Момичета, моля ви, уточнете часа... на мен ми е все едно в 13:00 или 14:00....

ами и аз си мислех ,че е за 14.00 часа :confused:
нали все тогава ги правим, нещо като традиция май
но ако искате да е по рано ,нямам нищо против :idea:

За мен няма никакво значение,че ще е в 14:00 часа или ще е в 13:00 часа на вас както ви е удобно.

Здравейте и от мен чакам с нетърпение да ви видя в събота ,а както каза Ели може и по рано.Съни ако искаш можем да седнем на кафенце и в 13 ч .Аз съм на линия когато кажете :D:kissyou::kissyou:

Назад