Среща на Гоблените .соm в СОФИЯ

• Началник на темата Началник на темата kristina
  • Начална дата Начална дата
До колкото разбирам това си остава окончателния вариянт!

Предлагам окончателният вариант да бъде 24 май(понеделник), 14.00 часа, заведение "Белвю" в парка Заимов. Прочетох всички мнения в темата и доколкото разбрах на всички им е удобен деня, без kamellia, но пък тя ще бъде в София на 22 и 23 юни.
Е!:idea: Какво ще кажете?

Ами то като гледам май доста желаещи има да е в понеделник,
но да сменим деня в последния момент :confused:
незнам дали всички които са си правели сметка да доидат в неделя, ще имат възможност
да прочетът за смяната, така 4е май най добре да си остане за 23 неделя :confused:

Момичета ,доколкото разбирам сте се видяли в неделя? Този път май не сте успяли да снимате нищо?А аз чакам да гледам:cry:

Видяхме се , обсъдихме доста неща, но без апарат и снимки няма... Другия път ще компенсираме!:kissyou:

Среща

събота 05 юни 2010
14:00 часа
заведение "Белвю" в парка Заимов
(срещу магазин Аксиома)

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Аз, май този път ще пропусна :( ,че има Празник на розата и това е приятен повод да погостувам на родителите ми.

Може и аз да дойда.Отивам да си платя булчинската рокля и ако успея по навреме да приключа с проби и т.н. ще се видим:)

Много се надявам този път да снимате:(.
Със студентските сесий баба гледа внучка:cry:

Наистина си прекарахме страхотно:clap: Трябва по-честичко да се събираме.:kissyou::kissyou::kissyou: за всички включително и за тези, дето днес липсваха.

Много ползотворна среща - беше и полезно и много приятно! Какви красоти видях....:kissyou: Страхотни идеи и сръчни дами!

Назад