Среща на Гоблените .соm в СОФИЯ

• Началник на темата Началник на темата kristina
  • Начална дата Начална дата
Чудесно беше!:idea:
Ама то не било лесно да се купонясва!
Баница с късметчета, на мен ми се падна "Намиране на мечтаната схема"!
Направихме си томбола.
Имаше и много, ама много музика! И много МЕТАЛ!

А най-много имаше ядене! Разкошно, вкусно, ама много, прекалено много!

Сега съм гроги, сякаш цял ден съм копала!:eek:

Ето ме и нен и аз едвам дишам :gipsy: изкарах си прекрасно, ей да знаете пак не ни стигна времето май ни трябва 1 седмица празнуване за да се наприказваме :D .Но беше страхотно дъщеря ми много хареса всички каза че сме страхотни :idea: А да не забравя от баницата с късмети която Иренка(kati31) направи и беше много вкусна ми се падна ВЕРНИ ПРИЯТЕЛИ е имам и то страхотни.Леле пак се отплеснах ,ето линк към снимките: http://goblenitesofia.snimka.bg/holidays/koledno-parti-18-12-2010g.557189 :kissyou:

!

Моля за вашето извинение!:(Предпразнично ни изненадаха /работихме и в събота и в неделя/Изкренно се надявам да ми простите,че неможах да дойда на срещата!/А я чаках с такова нетърпение/

Хайде на среща. Да открием годината!

Неделя(16.януари.), 13:30часа, пицария Мис Каприз до Плиска
адрес на пицарията: ул. Коста Лулчев 13 (бившата сграда на Орифлейм) до магазин 345​

Там съм, ако девойките Kristina, lucy и Катерина могат , че имам нещо да давам :kissyou: ДО СКОРО ВИЖДАНЕ!

Ииии, тъкмо взех да се оглеждам накъде да тръгна на гости и зет ми се обади, че ще празнува тогава.:(

С ОГРОМНОООО удоволствие съобщавам - на линия съм! :D Празниците минаха, купоните свършиха, изпратих си детето и съм свободна като птичка! :D Айде мераклийките най-накрая да се видим, ама много моля този път да си носите гоблени, а не кокошчици, панами, и т.н. :D

/

Уговорката за неделя остава ли?Така като гледам няма много желаещи!Колко ще дойдат и как ще ви позная,като ми е за първи път?:idea:

Уговорката за неделя остава ли?Така като гледам няма много желаещи!Колко ще дойдат и как ще ви позная,като ми е за първи път?:idea:
Няма начин да ни сбъркаш :gipsy: ще ни познаеш веднага ние се забелязваме веднага и не се притеснявай няма да сме малко :D:kissyou: Заповядай ше ни е приятно да се запознаем:idea:

elena699 - И аз да допълня - ние ще сме най-шумната женска група с представителки на всички възрастови групи! :wine:

elena699 , заповядай, няма начин да ни пропуснеш , ще се радваме, ако успееш. И да поканя други софиянки, дето се притесняват, че не се познаваме лично - сега е момента да променим това! :thumbup:

Няма начин да ни сбърка човек:D. такъв кудкукдякащ кокошарник се забелязва и чува отадлеч:loveglasses:

Аз мисля да дойда. На мен също ми е за първи път.
Ще ми бъде приятно да се запознаем. Юлия

Назад