Среща на Гоблените .соm в СОФИЯ

• Началник на темата Началник на темата kristina
  • Начална дата Начална дата
Като гледам само с Калинчето и с Шебечето ще пием кафе ...
14 . 00 във "Фреди" ? :D

Ааааа.. .... Не във "Фреди".... Нали се разбрахме вече да не стъпваме там (поради "изключително любезното" отношение към нас)...... Предлагам рестораната на Шебетчето....... или където и да е другаде......

Ама аз да не се обаждам много, че имам друг ангажимент в неделя след обяд и ако дойда, сигурно ще е към 15:00 часа....... Ще се опитам да огрея и на двете места.....

Последно редактирано:
Шпиончето под прикритие - точно във " Фреди " ще сме :DЕла - ще те черпя едно от заведението ... :D

Много ми се иска да ви видя, но този път за съжаление ще пропусна :(
Да си искарате добре, а аз ще чакам снимки и следващата среща :idea:

Последно редактирано:
Щом ще е във Фреди и ще е в неделя - аз май, май ще взема да дойда - зависи малкия кога ще :baby::amam:, че последно време се разминаваме с режима и тръгвам веднага :D
Много искам да ви видя :kiss:

Ако не ме накарат да си стегна куфарите за Хасково по спешност и аз ще съм на линия....:)Така или иначе имам да черпя;)

аз съм в бургаско и не мога.но смятам тук да се видя поне с една гобленарка

Да бе,верно че била в бургаско,не лъже:Dдаже успях да я видя:kissyou:Изненада ме приятно,аз я чаках утре,а тя милата още днес дойде.За съжаление това пусто време все не ни стига,да се наприказваме на воля:(

Да бе,верно че била в бургаско,не лъже:Dдаже успях да я видя:kissyou:Изненада ме приятно,аз я чаках утре,а тя милата още днес дойде.За съжаление това пусто време все не ни стига,да се наприказваме на воля:(

вярно е, но ми беше много кеф да те видя :kissyou:
а утре съм вероятно в сливен

Последно редактирано:
И аз ще се въздържа по 2 причини заведението и евентуални ангажименти по децата.Приятно прекарване!

Първата среща за 2010 год. на гобленарките от София!

Много приятно си прекарахме! Вече след изминалите празници и емоции с подаръци около тях!
По малко гобленчета носехме, но с големи планове!
Качих малко снимки, както винаги аз повече гледах, но имаше още две фотографки!

http://goblenitesofia.multiply.com/photos/album/26/26

И пак да напомня -

Това е страничката, която съм направила за нашите срещи - http://goblenitesofia.multiply.com
За разглеждане свободен достъп!
За допълване, качване и редактиране на снимки –
Потребителско име – goblenitesofia
паролата - sofia

Ей, момичета виждам ,4е добре сте си изкарали, както винаги де :D
и съжалявам че пропуснах, но следващия път :idea:

ИМА ФОРУУУМ:hehe:
Сложих и аз 4 снимки, защото другите се повтарят :) И една обща тук - да ни видят какви щастливи лица имаме заради хубавата среща :party:

Мен ме няма, щото снимам :gipsy:

Момичета, срещата беше страхотна! Все едно нямах температура! :Dно като се прибрах - право в леглото и едва сега станах и видях, че имаме форум! Ура, другари! :kissyou:
За снимките и клюките - потрайте до утре, че ми е лошо ... :(

Това е новото предизвикателство пред Танчето - една разкошна щампа на Кандамар, за която всички й завидяхме благородно!

Последно редактирано:

Това пък са красотите, по които се труди нашето сладко Калинче - аз лично помня жълтите цветя от Пловдивската Нац.среща, но при положение , че тя все тъче на множество други станове й е простено! Пък и аз защо ли се обаждам, като мойта негърка на Ланарте сигурно е рекорд по незавършеност!
Зебрите обаче са дело на Марийчето - е, много са хубави! Няма как да ги видите на друго място, защото са си нейна разработка и са уникални!!!!!!!

Последно редактирано:
Назад