Среща на Гоблените .соm в СОФИЯ

• Началник на темата Началник на темата kristina
  • Начална дата Начална дата
Страхотна среща си спретнахме днес, бяхме малко в камерен състав,
но за сметка на това се запознахме с цели три нови съфорумки :idea:

Много забавно беше, всеки имаше интересна информация за другите и на мен ми беше много приятно ! А какви красоти бяха направили някои... :clap::clap::clap: Възхититена съм!
:rainbow:

Много се извинявам, аз снимах, но имам технически проблем, който се надявам да отстранят до ден-два :-|

:cry::cry::cry:
Момичета чак сега виждам,че сте имали среща.Много ме е яд,че не съм видяла по рано и да дойда.

:cry::cry::cry:
Момичета чак сега виждам,че сте имали среща.Много ме е яд,че не съм видяла по рано и да дойда.
:kissyou:Еее,аз видях още от учредяването на срещата, но пък не мога да отида /по разбираеми причини/. Ще чакам снимките.:kissyou:

Много се извинявам, аз снимах, но имам технически проблем, който се надявам да отстранят до ден-два :-|
Не се притеснявай мила, когато можеш- тогава. ;)

Между другото дами, кога искате да е следващата среща?
До колкото си спомням имахме уговорка да се видим в края на месеца. :idea:
Понеделник е, има време да се преброим и организираме за събота или неделя,
а ако пове4ето за заети, да се организираме от сега за следващата седмица :idea:

Последно редактирано:
Аз също знаех за края на месеца и за това много съжалявам ,но не успях да се класирам сега.Мисля ,че съботата е по-удобно ,но.....както реши мнозинството. :idea: Чакаме снимки:D:D

Снимки от срещата в събота цък

Снимах всичко, но се оказа, че повече от половината снимки ги няма на фотоапарата. Щракнах моите гоблени отново, но останалите, които не са излезли, няма как да възстановя :(

Като Ви гледам ,ме е яд ,че не успях да се измъкна от семинара:cry:.
На Роси и остава още малко да изкъпе госпожиците:D.Поздравления:clap:Виждам много красиви неща и започнати и готови.Мисля ,че разпознах "бисквитка":D,а другите колежки?Ели запознай ни!
Уточнявайте момичета следващата среща.

Леле, какви сме хубавици! Браво на фотографа! Аз съм тази - най-цикламената.... А зъбчето да дойде другия път, да ни види :blueflow: и ние нея! Поздрави на всички!:kissyou:

Боби, правилно си разпознала biskvitka_ , виждам че и kati31 се е вклЮчила преди мен
и се е представила, а дамата с очилата е кроти, :idea:
Относно следващата среща, гледам че на момичетата много не им се пише,
но пък се надявам, че им се идва :confused:
затова пиша час и дата

24.04.(събота), 14.00часа, кафето до ДМЦ

Аз не пиша, но съобщете за следващата среща и ще съм там!:D
Хубави са снимките Бисквитке, не се ядосвай:clap:

Назад