Среща на Гоблените .соm в СОФИЯ

• Началник на темата Началник на темата kristina
  • Начална дата Начална дата
:clap::clap:Ееее,ами заслужават си админите кошницата , а вие момичета, адмирациите!Чудесни сте!От мен -течния елексир на нац. ,живи и здрави. :idea:Весели празници на всички ви!:loveglasses:

Отдавна не сме се виждали, който може да заповяда на

СРЕЩА - на 21.06.2014 г., в кафе ФЛИРТ, до подлеза на метрото, станция СЕРДИКА, от 13,30 часа.

Който е в София, и има желание, ще се видим там !:kissyou:

Браво Иренка!Хубаво е че се сети за среща да ни организираш!Мисля обаче че не е лошо тези които решат да дойдат да носят по"един ушит гоблен"Има опасност някои да получат чувство за малоценност
:D

Отдавна не сме се виждали, който може да заповяда на

СРЕЩА - на 21.06.2014 г., в кафе ФЛИРТ, до подлеза на метрото, станция СЕРДИКА, от 13,30 часа.

Който е в София, и има желание, ще се видим там !:kissyou:

Леле къде е това ФЛИРТ? Не се сещам, Фло, Хепи, ориентирай ме моля. И поставете правилата навреме кой може да присъства да не става като националната среща да се създават правилата в движение според желаещите :loveglasses:

В срещите по групи няма такива правила, като по Националните срещи.Хващаш си шапката, отиваш и казваш "Добър ден, аз съм еди кой си".Два пъти съм пробвала по този начин, и съм получила страхотно посрещане, никой не ме би, не ме ръга с игли, не ме фраска по канчето, не ме скуба...даже ме транспортираха с личен превоз, че и подарък ми дадоха. Ама това е,че и им пиша разни глупости по групите.

В срещите по групи няма такива правила, като по Националните срещи.Хващаш си шапката, отиваш и казваш "Добър ден, аз съм еди кой си".Два пъти съм пробвала по този начин, и съм получила страхотно посрещане, никой не ме би, не ме ръга с игли, не ме фраска по канчето, не ме скуба...даже ме транспортираха с личен превоз, че и подарък ми дадоха. Ама това е,че и им пиша разни глупости по групите.

Като гледам ИРКА88 какво "топло" посрещане ми прави в темата за националната среща очаквам боксови ръкавици, но мисля да ида, поне ще опровергая мнението : "господина" (ако изобщо е такъв) :D
Само ако някой уточни къде се намира това заведение, че нещо не се сещам ще съм благодарен :oops:

Аз съм пример как посрещат златните софийски кокошчици. 60 км не ме спират, и 160 няма да ме спрат. Идвам момичета домъчня ми много за вас!!!!:kissyou::kissyou::kissyou:

Леле къде е това ФЛИРТ? Не се сещам, Фло, Хепи, ориентирай ме моля. И поставете правилата навреме кой може да присъства да не става като националната среща да се създават правилата в движение според желаещите :loveglasses:
Тъй като Фло и Хепи отсъстват ще Ви отговоря аз!
Господине, простено Ви е че не знаете къде се намира мястото на срещата.Все пак Нови Хан не е тук.Не виждам някой да е поставял някакви правила.Написаното се отнася за хора които се познават и разбират какво означава.Иначе всеки добронамерен КОЙТО ХАРЕСВА НАШЕТО ХОБИ Е ДОБРЕ ДОШЪЛ!

Тъй като Фло и Хепи отсъстват ще Ви отговоря аз!
Господине, простено Ви е че не знаете къде се намира мястото на срещата.Все пак Нови Хан не е тук.Не виждам някой да е поставял някакви правила.Написаното се отнася за хора които се познават и разбират какво означава.Иначе всеки добронамерен КОЙТО ХАРЕСВА НАШЕТО ХОБИ Е ДОБРЕ ДОШЪЛ!
Леле тука всеки пост ли е повод да се захапе стоящия отсреща? Фло и Хепи Tooth са заведения на метростанция Сердика, Нови хан, ако не сте наясно е на 7 км от софия и аз живея в софия сигурно далеч от преди вас, освен ако не сте на възраст над 60-те, това че съм избрал да се махна от мръсния въздух на столицата не означава, че не работя там и че я познавам по зле от вас, просто исках да ме ориентирате в каква околност се пада около Сердика това кафе. Ако не искате да идват нови хора кажете НЕ ИСКАМЕ НОВИ, а не да търсите да се заядете за всяко написано нещо във форума. какво ви става бе хора, в какво се превърнахме българите, които бяхме толкова усмихнати и гостоприемни? :confused:
П.П. Не случайно са измислени ник неймовете на хората, за да се комуникира с тях във виртуалното пространство, обръщението Господине може да използвате за всеки чичко на автобусната спирка или в градския транспорт Госпожо

Ехооооо момичета и момчета с нетърпение очаквам срещата
малък жокер за хората които до сега не са идвали на наши срещи има едно огромно условие -да издържа нашето кудкудякане/нали сме кокошарник/
прилагам линк с координати на кафе флирт https://foursquare.com/v/flirt-cafe/4d57c0f41270236aa2a08d59
Всички абсолютно всички запалени по нашето хоби са добре дошли!!!:kissyou:

БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ, най-после една усмивка и добро отношение. Не съм се чувствал толкова трудно откакто бях студент и се явявах на изпити, а това повярвайте беше доооста отдавна :D

Такива сме си ние малко провокативни нооооооооооо харесаме ли си някой край няма откачане . :))))))
Заповядай да се запознаем мястото и датата вече са обявени. :)))

Заповядай, на срещите по градове няма правила и ограничения, хем ще ни видиш, какво шием... ако можеш да донесеш нещо твое, ще е интересно да видим. :blueflow:

Ако ти се струваме злобни и проклети, просто не идвай, какъв ти е проблема? Ако пък наистина искаш да се запознаеш с нас - заповядай. До сега никого не сме върнали от среща, нито сме го били с тояги. Всички идват и си отиват живи, здрави и невредими. Нека да не превръщаме темата в аналог на вечното дерби София - провинция. Хайде холан, големи хора сме, нЕма нужда от избиване на комплекси.
Аз не знам дали ще мога да дойда. Ако ме няма, приятно прекарване на всички и мислено ще съм с вас :)

И от мен приятно изкарване момичета , аз този месец ще пропусна , за което мнооооого съжалявам

Последно редактирано:
Назад