Среща на Гоблените .соm в СОФИЯ

• Началник на темата Началник на темата kristina
  • Начална дата Начална дата
Момичета от Софийската група.Загубих връзка с Тонито.Тя идваше на вашите срещи.Някой нещо да ми подскаже .От 6 юни не съм си кореспондирала с нея.Не се обажда и по телефона.Моля ако някой има информация да ми каже.Притеснявам се за нея.:*
Благодаря ви предварително.

Спокойно, тя е в чужбина, там няма телефон и интернет. За един месец е там, скоро ще се върне, и ще я намериш на телефона. И ние нямаме връзка с нея, но се надяваме, че е добре.:-|

Последно редактирано:
Спокойно, тя е в чужбина, там няма телефон и интернет. За един месец е там, скоро ще се върне, и ще я намериш на телефона. И ние нямаме връзка с нея, но се надяваме, че е добре.:-|
Благодаря за изчерпателния отговор.Щом е добре няма значение къде е. :clap::clap:

Среща в събота - 23.08.2014г - във кафене Флирт 14:00 часа

Искрено се извинявам за късната обява, но се наложи скоростно организиране, за да се видим с Тони :kissyou:

Отново в последния момент - за което се извинявам:blueflow:

СРЕЩА НА 20.09.2014 г. /СЪБОТА/, В КАФЕ ФЛИРТ, 13 ЧАСА.

Можеше и аз да дойда на последните две срещи стига да знаех навреме. Напоследък влизам сравнително редовно ,точно за да проверявам за срещи , но пак не уцелвам. :(

Прекрасни неща,момичета! :clap::clap:Това коте с маковете....ммм нали съм си по котетата,:idea: а и този букет с теменужки ,конете , а бе, -красоти сте показали.Поздравления!:greeneye:

Роси, много кофти се организираме напоследък :( А аз поне можеше да се сетя за теб...телефон, скайп - под ръка си ми, ама как не се сетих :(

Желаещи за пазар и кафе утре? Примерно към 14:30 ч във Флирта?

Последно редактирано:
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ не ви е срам не можахте ли да изберете по неподходящ уикенд, аз пътувам за Търново до нашите, ходя си 2 пъти в годината и вие точно сега :( :( Тъжен съъъъъъмммммммммм :(

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ не ви е срам не можахте ли да изберете по неподходящ уикенд, аз пътувам за Търново до нашите, ходя си 2 пъти в годината и вие точно сега :( :( Тъжен съъъъъъмммммммммм :(
Нищо ти няма не си тъжен сега като неможеш не значи че на коледното парти няма да те има от сега те пишем да си знаеш :)

Назад