Някои прилични неща

• Началник на темата Началник на темата megim
  • Начална дата Начална дата
Уау,колко много неща си ушила и все красиви:clap: А иконата ти наистина е страхотна.:thumbup:Веднага ме грабна!С какви размери е?

й

Признала съм те в себе си за уникат между гобленарите.Новогодишните са много весели, а за иконата ще кажа, че е много сериозно произведение. Нека ви напътства и да е пред вас.

:-|:kissyou: Благодаря ВИ...
Иконата е на Солария с много цветове и мнооооого различно ламе, размерите са 27/36. Абе не е мъничка, но не е и голяма. Всички са ушити след националната среща, до тогава само иконата беше преполовена. Имаше и малко изонит/ който се интересува може да го види тук http://megim.snimka.bg/tapestries/izonit.553658.21625269 ,
което също отне малко временце. Всъщност всички са шити извънпланово. А тези дето бяха планирани ще почакат.
Още веднъж БЛАГОДАРЯ ВИ, че ВИ ИМА!!! :kissyou:

Чудесни са Дименшънчетата :clap::clap::clap: и иконата (но нали не си падам по тях :D).Чакам етап от новата красотичка, която си заформила

Винаги разглеждам с голям интерес твоята страничка,притежаваш колекция достойна за възхищение:clap::clap::clap::clap::clap:

Страхотни неща си избродирала, поздравления:clap:Имаш много добър вкус в избора на гоблени.:clap::clap:

:eek: Както се казва "загубих дар слово".:clap: разкошни попълнения, всички са много хубави, но иконата е зашеметяваща, като знам колко трудно се шият гоблените на Солария, но пък после каква красота се получава:loveglasses:

Оле,кога успя да ушиеш всички тези красоти.А за иконата нямам думи-като картина е.Все едно че не е правена от човешка ръка.

Страхотни са!
Тези сладурчета на Дим оригинали ли са? Много ми харесаха, особено снежния човек:kissyou:

Чудесни са Дименшънчетата :clap: и иконата (но нали не си падам по тях ).Чакам етап от новата красотичка, която си заформила

Eй, голяма си подстрекателка
Специално за теб
022156718.jpg

Станах рано сутринта, за да мога да го завърша и да ти го покажа :D
Marieta_ - Димчетата не са оригинални. Схеми сканове от нета, конци каквото има налично.
За всички, които разглеждате страничката ми :cookies::wine:

Последно редактирано:
Хей,Меги ами аз чак сега видях новогодишните,невероятно сладки са!Страшна си кога успяваш толкова бързо!Но защо не виждам иконата за която става въпрос?:confused:

Доста поогледах иконата дали е шита и после прочетох че е.Ами тя е като снимка едно към едно .Останаха ми очите в нея.И всички други сладурковци са страхотни.:clap:

Назад