Някои прилични неща

• Началник на темата Началник на темата megim
  • Начална дата Начална дата
Ауууууууу, за малко те изпуснах от поглед и то нови красоти. Работите с лента са супер, включително и първите :clap:, а иконата нищо, че те е измъчила е разкошна. Нали знаеш, че тя се подарява от свекърва на снаха. :D Така поне четох за нея в руските форуми - "Неувяхващ цвят" е нещо като благословия на свекървата към снахата :confused:
Аз ще трябва един ден да я шия два пъти :D

Тигърчо най после е готов
023292206.jpg

и тройката
023292205.jpg

Голям сладур е това заспалото тигърче :clap: чудесна серия от диви животни!
А сега..? Или има вече нещо започнато?

Предлагам титла за теб: СРЪЧКО № 1:idea:
Нищо не ме учудва- твоята бързина, вкус и изпълнение!!!:clap::kissyou:

:clap::clap::clap:Кога успя да нашиеш толкова много неща, много сладка катеричка, прекрасна мънистена икона, букетчето с лентите и тази великолепна серия от тигърчета.Просто съм възхитена:kissyou:

Леле леле,какво красоти си ни показала,всичко много ми хареса:loveglasses:

Меги за зимния пейзаж нищо немога да измисля да ти напиша.Много ми харесва.А тигърчетата са големи сладури.И цяла серия кога успя :confused::kissyou::kissyou:

Вече е готов, топъл неизкъпан, но показан...
023788285.jpg

добре, че сестра ми довърши контура...

Вземи си смени заглавието на темата - това ми звучи повече от скромно, а като гледам какви неща показваш.......... :gipsy:
И последното ти творение е чудесно :clap::clap::clap::clap:

Честито,Меги!Скоро да видим и следващите, че ти както си ги почнала - седмица гоблен
А сега какъв зор ще видиш при избора на рамка,просто не ми се мисли :D

Браво, Меги, много е хубав! Поздрави и на Деска за довършването на контура! :kissyou:

j

Красиви китки-неувяхващи!А при мен един аромааат-приказка!
И аз искам сестра:(
Браво Меги и Деси

Меги гоблена е повече от прекрасен.И аз като Мони искам такава сестричка за контура.:D

Назад