Някои прилични неща

• Началник на темата Началник на темата megim
  • Начална дата Начална дата
И всичкото това само за десет месеца:?::!: Направо загубих дар-слово! Прекрасни са всички. Поздравления за момичето със сръчните ръце:kissyou:

Уау, ти ме разби направо! Толкова Дименшъни и то само за година :loveglasses:. А за иконата, да не говорим... Пък и годината е стигнала само до 10-ти месец...има време за още два :D
Невероятна си! :clap: :clap: :clap:

:clap: Леле, прекрасни са всичките! Браво! :clap:
Прави са момичетата преди мен, има още повече от 2 месеца до края на тази година, с тази скорост няма да ти е трудно да изпълниш поне още два :idea:!
Този вариант на Казанската икона страшно много ми харесва! Готов комплект ли е или сама си си я събирала? Ако да, с какви конци и на каква панама е?

:clap::clap::clap: Меги, всичко което си изработила за тази не свършила все още година е повече от прекрасно. Възхищавам ти се :kissyou:

Видях ги във фейсбук и се чудех защо не си ги публикувала и тук. Страхотни са-просто нямам думи за бързината ти. А аз шия един единствен дим вече повече от 1 година... :D

Ау, много сериозен отчет. Ти ни сложи в малкия си джоб. И всичко е от красиво, по-красиво. :clap::clap::clap::kissyou::kissyou:

Меги , мила ти не ходиш ли на работа,кога успя толкова, показаното е повече от прекрасно. :clap::clap: И не спирай до тук, годината още не е свършила :kissyou:

Посредно за тази година. Весели празници :party:

029210126.jpg

Назад