Ето малко и от мен

• Началник на темата Началник на темата BIBETO
  • Начална дата Начална дата
СТРА-ХО-ТЕН!!!Много обичам такива цветни тапети,а гоблена е като едно бижу върху тях!!!Браво:kissyou::clap::D

Оооооо, невероятен !!!!! И как се връзва със заобикалящата го среда.... Чудо!!! :clap: :clap: :kissyou:

Много точно казано! Прекрасен е! Видях го наскоро в ибей и се чудих дали да го поръчам,но го има и като щампа така че въобще няма да се замисля. :gipsy:

Ама колко му подхождат тапетите... :D Чак се замислих дали ако видя някой тапет така да подхожда на мой гоблен, дали не бих ''претапетирала'' цялата стая ... :D

:clap:

Момичета, завърших този Риолис, който започнах много импулсивно и то на два пъти - все нещо не ми се харесваше, но го довърших!!!!:idea: Обачееее - абе много трудно с това ламе се шие, бе, поне на мен ми беше бая бавно и тегаво :( !! Ама пък да ви го покажа все пак!

Трудно за шиене но пък става красиво!Ламето дмц ли ти е понеже аз го започвам с него. Да ти е честит и скоро време в рамка

Bibe, току-що ти разгледах цялата темичка. Много ме накефи че си вложила почти във всеки гоблен нещо свое и оригинално! Промените ти са страхотни, много ми хареса момичето край морето - много по-нежно е от оригинала, и онази мадамка с камъчетата, абе всичко! Птичките също.. имаше много неща, които ме впечатлиха.
Поздравления! :clap::clap::clap:

Много прах ми се е натрупал върху страничката - ами като не съм показвала нищо от много времее.....:idea:
Ето това гобленче утре ще замине за подарък и бързам да го изложа в "галерията" :D Много му търсих номерата на конците, виках и Неволята, ама и тя като не дойде си плюх на ръчичките и с каталога на ДМС го реших в тези цветове - дано да ви се хареса.

Ехее браво, мн добре си се справила
Поздравления за цялата ти колекция, как съм я пропуснала, голяма загуба :idea:

Назад