iasi

• Началник на темата Началник на темата iasi
  • Начална дата Начална дата
Да не остана и аз назад :shy2:
Всъщност, тази голотийка ми хареса още миналата година когато я видях ушита от mari_ar, но нейната панама явно е била многоооо ситна, защото при мен се получи по-големичка( тя и Марийчето е по-слабичка :D) Доста се :uhhhh: как да я шия, защото много ми хареса ушита с червено бельо, но исках да е на червена панама, че и косата й да е кестенява.... С една дума се получи тази голотийка-грозотийка, щом и мъжете в къщи не я харесаха :(

Страхотни подаръчета си сътворила:clap::clap:,а мацката ти е супер на тая червена панама:clap:Торбичките са повече от красиви,но щом са за приятели,няма как ....:kissyou:

:clap: Поздрави за бригадата, но най вече за търпението да се шият тези дребчета, много са сладки.

Много красиви сърчица , аз още не се научих да ги правя , засега се наслаждавам на Вашите

Янке, не ги случай твоите мъже! Нямат вкус, така да им кажеш! :DМацето си е направо супер! :loveglasses:Както и сърчицата и торбичките, разбира се! Голяма бригада сте! Поздравления!:clap::clap:

Браво, Янче. Мацката е страхотна. Мъжете ти нищо не разбират. Аз също я уших преди няколко дни. На бяла панама 14 каунт. Мацката е руса и синеока. Моят в неделя така се смя и й се кефи. Още не съм я снимала, за да я покажа. Но и това ще стане в най-скоро време.

Човек никога не трябва да казва никога. Аз, която харесвах само големите гоблени и дребните неща бяха за мен парцалчета, сега съм се отдала именно на мъници :D И ми доставят голямо удоволствие може би защото са все за подаръци.
:shy2: когато ме питат какво шиеш, ами нищо не шия - като изключим това :idea: Съжалявам че снимките са такива, но бързах да ги направя и изпратя за да стигнат за 8-ми март. А и нали шия само вечер, та и снимките са такива:(

Такова "чудо" ших за първи път, дано да го харесат. Можеше и по-добре да стане, но нямаше време :( Ето го и от двете страни:

Такова "чудо" ших за първи път, дано да го харесат. Можеше и по-добре да стане, но нямаше време :( Ето го и от двете страни:

"Чудото" е прекрасно.Само дето снимката не е много добра и не може да се види какво бижу е наистина.
А за харесването - не се съмнявай. :yes:

Благодаря!!!
Тази дума не е достатъчна,за да изрази чувствата,които бушуват ,като най-силното торнадо в мен!!!Апсолютната изненада,така ми качи адреналина,че ме държи щастлива втори ден!Цялото ми семейство грее от топлината,която ти и Галинка внесохте в домът ми!Това е за вас :

Назад