Зодии и Гоблени

• Началник на темата Началник на темата darri
  • Начална дата Начална дата
ЗОДИИ

В една тема стана въпрос в "непринуден" разговор, че с една от жените сме скорпионки, та...докато си седя и Ви чета постовете ми хрумна да си поклюкарстваме на тази тема-коя /кой/ каква зодия е. Напоследък си мисля, че има значение за характера, настроенията, постъпките-изобщо -има нещо, ама ще го разберем като понахвърлим 10-тина страници...Ето тук бих сложила една голяма усмивка, ама докато намеря аватарите ще забравя какво да пиша...Хайде момичета-ВИЕ СТЕ!
...
Ето-отново забравих-не че не е ясно-аз съм СКОРПИОН и мноооого си патя от това!

отговор

:-| Аз съм зодия " Везни". Опитвам се да балансирам,но не винаги успявам. Нали съм такава зодия:greeneye: :idea: :(

:lady: Аз съм зодия Козирог: с рогата напред, но успешно балансирам по ръба на скалата :)

Здравейте! Аз съм представител на зодия Близнаци /в момента заемаща второ място в анкетата/. Прави ми впетцхатление равномерното разпределение в почти всички зодии. Според мен това е защото всеки намира по нещо интересно и нещо свое в общото ни хоби. Поздравления за представителите на всички зодии!

:D Добрева,точно така:clap:
Аз съм от едната,но не от ухапаните:thumbup:
Скорпион съм,на 05.11:p

Аз съм зодия лъв ,хората около мене казват че обичам да ги командвам макар аз да си мисля че съм добричка с тях.:D Много пъти ми се е случвало още докато говоря с някой да преценя и неговата зодия .Защото в общи линии има доста верни неща ,не смятам че всичко е вярно на 100%процента но за 60% е напълно сигурно.Това е моето лично наблюдение защото имам навика докато говоря с някой да опознавам и характера му.:smokin:

Назад