Н Ники Кордов 4 Септември 2006 #162 Аз сам роден на 13 септември (Дева) и много си обичам зодията :yes: :yes: :yes:
manka Гобленар Модератор 4 Септември 2006 #163 :thumbup: Девите сме хубави хора. Добре дошъл и приятно сърфиране из форума :!:
pepii 5 Септември 2006 #165 :idea: Скорпиончета каде сте :?: Не се предавайте Успех на всички :!: :wink:
Snejana 5 Септември 2006 #166 Скорпионите са на линия - и те никога не се предават (даже и да не са прави)
Helen 6 Септември 2006 #168 А моят рожден ден защо го няма в анкетата :?: :?: Аз все пак съм си рак, макар и на границата между близнак и рак
А моят рожден ден защо го няма в анкетата :?: :?: Аз все пак съм си рак, макар и на границата между близнак и рак
lucy Модератор 6 Септември 2006 #170 Ами така излиза - пък и нали сме по двама , бройте процента ни двоен!
rebostobg 6 Септември 2006 #171 зодии :shock: Лъвовете сме само с 1 по-малко :!: :wink: Който лъв не е гласувал, бързичко да го направи :!: :!: :!:
зодии :shock: Лъвовете сме само с 1 по-малко :!: :wink: Който лъв не е гласувал, бързичко да го направи :!: :!: :!:
sLaV 12 Септември 2006 #172 Аз съм рак, но съвсем накрая на зодията - 22.07 :wink: Но гледам, че и раците са много :yes:
E Elizabet65 31 Октомври 2006 #177 И аз съм "близнаци"...а може би трябваше да кажа "ние сме близнаци" - нали сме си две в едно. Нас за един ли ни броите или както видях предложено по-горе - за двама?
И аз съм "близнаци"...а може би трябваше да кажа "ние сме близнаци" - нали сме си две в едно. Нас за един ли ни броите или както видях предложено по-горе - за двама?
chedenceto 31 Октомври 2006 #178 Все си мислех, че съм гласувала в тази анкета, но сега като разгледах се оказа, че не съм! Моят глас отива при ВЕЗНИТЕ:kissyou:
Все си мислех, че съм гласувала в тази анкета, но сега като разгледах се оказа, че не съм! Моят глас отива при ВЕЗНИТЕ:kissyou: