Кой какво шие в момента? 2

• Началник на темата Началник на темата vania.kaimska
  • Начална дата Начална дата
Doris, нали нямаше да има повече балерини;) , а иначе изглежда супер , давай че за срещата да е готова :clap:

:greeneye:Май ние с тебе имаме какво да напишем и покажем в една друга тема за "баш майстори"/наши родни/:idea::kissyou:

шия това схемата е от нета

doris ако бях като теб да изкарам до края, щях да имам Джулия мулатка

Здравейте и от мен,
момичета ето до къде съм стигнала с този гоблен.Нямам търпение да го довърша за да продължа с Ниагарата.:D

корсунска икона

аз съм почти на финала :idea:

Последно редактирано:
zhak

шия този гоблен по схема и клуч на гобленсет -има ли някой който да го е шил , или какво ви е мнението за тази фирма защото някои от цветовете не ми се струват сполучливи -това което не е шито ще е бяло и не съм решила дали да го запълвам или си го оставя така, това което ме смущава е резидавото в снега , като че ли по-подходящо за сняг е сивито -какво ще ме посъветвате да го сменя ли

aida01_04, направи се темичка с етапи и ги показвай честичко! Ще ми бъде интересно да следя развитието, а и на почечето съфорумки предполагам!

аз започнах гоблена баба яга който го ши zlatkaаn/благодаря за схемата/и jana jj .върви бавно,но и аз нямам бърза работа.

muraj дай моля те малко информация за този гоблен на коя фирма е готова комплектовка ли е ?Страхотен е !!Браво за избора и за изработката до момента

Благодаря GILDA, гоблена е авторска разработка на една рускиня-Любов Ющчук и наистина е страшно сполучлив,става точно като на картинката шия на аида14 конци Анхор

Назад