Творчеството на Ducky

• Началник на темата Началник на темата Ducky
  • Начална дата Начална дата
Момичета, много, много благодаря! Понякога, честно казано се притеснявам да показвам какви съм ги свършила :angel: Защото не винаги ми се получават нещата както искам и съм УЖАСНООО бавна, но пък така както ме ласкаете...се вдъхновявам невероятно!
Останалите завършенки след като ги подаря...да я има поне изненадата :D

Кате, кончетата са страхотни!
Прекрасни са!
А твоята намеса в ушиването им е перфектна!

:clap::clap::clap: Нямам думи! Още повече, че всичко съм виждала на живо - кончетата са много сладки! А и съм горд притежател на голямото яйце, още седи на видно място в нас, въпреки, че мина Великден! Кате, чудесни са!:flowerlove:

Кате, концетата са много красиви, а тези летящи мишки не съм ги виждала но страшно много ми харесаха, и аз като Кати съм притежателка на яйчице от тебе.:kissyou:

Мишките са убийствени! :clap: Браво и на теб и на Кроти! А кончетата и аз съм си ги харесала ... но кога ще стане....:-|
За яйцата, няма да говоря - на мен ми действат вдъхновяващо :loveglasses:
:clap: :kissyou:

Аз съм щастливия притежател на мишоците!:greeneye:

Ето каква рамка им избрах. Мисля, че много сполучливо се получи!

Много бавно шия, но за сметка на това за мен е много задоволително! :kissyou:
Защото всичко приключено напоследък подарявам.Добре, че има поводи, за да се амбицирам.
Ето едно мини-коте Кики - оформено е на поставка за кафе. Подарък за Daniel4i за рождения и' ден. Подарих и' го доста след нейния празник, но така се получи, за да мога да и' го дам лично!

И 3 картички, за да не му е скучно на котето самичко тук :D (Е, само жълтичката е за Даниелка )

И цветенцето от играта Робин, не знам дали трябва да се показват темичките, ама нали ми е малко времето за бродиране и не мога да не се похваля:

Кате, прекрасни неща си сътворила! :clap::clap::clap:
Особено моето коте Кики :kissyou:

Всички неща са страхотни - котки, мишки, коне, мотивите на яйцата. картичките ..... !!!!!! Подценяваш се, казвайки че е задоволителен резултата! Резултата е супер!!

Страхотни идеи за картички имаш, за изпълнението нямам думи, а тези мишоци много са сладурски, не бях ги виждала до сега.:clap::kissyou:

Много красиви и изпипани с обич подаръци си направила! Аз понеже съм ги виждала на живо - мога само да :clap::clap::clap:

Катееееее, влюбих се в КИКИ страхотен е :gipsy: За картичките няма да коментирам, вече съм казала какво мисля. Страхотни неща твориш, бавно но красиво, както ти го можеш!!!:kissyou:

МИШОЦИТЕ са УНИКАЛНИ:loveglasses::D:D
Наистина ,никак не е малко това, което си изработила , а факта ,че подаряваш всичко е наистина впечтляващ!:clap::clap:

Ехааа, каква красота! Много нежно се е получило върху този лен :)

За цветенцето и картичките няма да коментирам, само ще преглътна със завист

:kissyou: Здравейте, всички!

Много пъти съм се канила да седна и да покажа това-онова. Но тъй като показвам нещата си в блог и във фейсбук, все се притеснявам, да не досадя :)
Сега обаче докато се чудех - пак! си разгледах темичката назад и много, много мило и хубаво ми стана. И изрових малко снимки - да си попълня изостаналата тема, да я поизтупам и извадя от задните страници на раздела :gipsy:

Аз както винаги се представям с дребни неща. Направени с малко труд и време. И разбира се за да съм вярна на себе си, само за подаръци :kissyou:
Едно сърце - пълна импровизация:

Назад