:-| Щом така мило ме хвалите, да показвам и още
Много благодаря, момичета!
Ето и две нови топки:
Първата е голяма - с две шепи едвам я обгръщам. Бродерииката ми е от Кроти. Така действаме с нея - тандем - тя бродира, аз оформям:
А за втората идеята я взех от "На кафе" на Гала - един ден случайно ми попадна пред погледа как една мацка там прави нещо и като чух, че спомена "стиропорени топки" наострих уши. Използвала съм нарязани на дребно остатъци от лъскав коледен плат. Понеже е направо прекрасен, ми стана жал да изхвърля изрезките остали от топките и се получи тая лъскотиика:
Нямам, ама съм панагюрка, а казват, че там сме си направо като габровци
Истината е, че обичам всичко да се оползотворява, когато има смисъл! А тези коледни десени дето Кроти ми ги донесе от Германия са голяма красота... напваво не знам на кого ще му позволи съвестта да изхвърли останали парчета :gipsy:
:clap::clap: Браво Каенце, успяла си да я довършиш! Нали съм схваната в ръцете, пробутвам по-трудната работа(сглобяването) на теб
Жалко, че на снимката не може да се види цялата красота на топката сглобена от парченца:idea:
Аз продължавам с дребосъци :gipsy:
Престилки за бутилки. Ще ги подарявам. Гордост ми е, че съм ги ушила сама и си ги избродирах:
Една фигурка със снежко - готова комплектовка на Орхидея:
И една камбанка. В два изгледа: