За любителите на HAED-Етапи

Bee Keeper

Здравейте. Искам и аз да ви покажа моя HEAD. Става бавно, но и аз нямам много време за шиене. Шия го с ДМЦ + Крейник на 25 count бяла панама.

Последно редактирано:
Като ви гледам завършените Хаеди, чак започвам да се срамувам от себе си. Моят го започнах в края миналия ноември и съм едва до тук

От два месеца не съм го пипвала и не знам кога пак ще му дойде реда... :(

Поздравления за красивите творби на elito и mila:clap: и за прекрасния избор на steffani.Предюдия към целувка е един от любимите ми и с удоволствие ще следя етапите.

Здравейте. Искам и аз да ви покажа моя HEAD. Става бавно, но и аз нямам много време за шиене. Шия го с ДМЦ + Крейник на 25 count бяла панама.

голяма красота се получава.браво.все повече започвам да харесвам хаед като разглеждам етапите ви.дори събирам конци за един.

здравейте момичета, отдавна съм влюбена в Хаед но не смея :(

сега съм си харесала два- вода http://heavenandearthdesigns.com/bmz_cache/3/3962f3910306dcb5a9aa4102560f3360.image.399x600.jpg и неговото другарче огън, но не знам как се поръчват- вие от къде ги купувате или сваляте схемите
гледах в сайта им са около 15 долара, това е сигурно само за схема нали? имате ли някаква информация за това - мисля си дали да не ги поръчам от техния сайт :greeneye:

съжалявам за спама- може на narin.re@gmail.com да ми пишете да не спамин допълнително

Здравейте, мили момичета-ЮНАЧАГИ. Овации за смелостта да се захванете с Хаед. Виждам плодовете на труда Ви и съм възхитена. Справяте се блестящо, дерзайте нататък в същия дух и показвайте красотите за такива като мен, които тепърва навлизат в хаедовите дебри. Аз за пръв път пиша в темата, но я изчетох открай докрай от създаването и преди да се включа. Няколко години психически се подготвях за първия си Хаед и най-после набрах смелост да започна. Шия "Водолей", макар, че в началото не разбрах какво точно е и си го нарекох "Феята на орхидеите".Предпочитам това заглавие, защото се оказа, че единственият близък и познат от тази зодия е свекърва ми:D, ако ме разбирате...Така или иначе, горният ляв ъгъл е отпочнат на това приказно нещо. Сблъсквам се с проблема"Крейник". Моят е 032 #4 Допускам,че е нещо сребристо, защото го има в косата и. Ако някой може да сподели нещо с мен по повод на избора ми и крейника, ще съм много благодарна. Някой беше писал сайт за поръчка на конеца от чужбина, ще се помъча да го намеря и да се пробвам да си го поръчам.

СВЕТЛАНА, за крейник можеш да се обърнеш към i.p.stamenova.Тя предлага такъв конец,няма нужда да търсиш в чужбина.

Назад