За любителите на HAED-Етапи

Разкошен чодел си започнала!
Пожелавам ти много хъс и търпение!
А след това ще си имаш шедьовър!:idea:

Гоблена наистина е страхотен! Снимка на ушития гоблен можеш да намериш в албумите от четвъртата национална среща.Перфектен е и съжалявам, че не успях да се запозная с момичето, което го е ушило :( А що се отнася до първия конец в списъка Крейник, него можеш да поръчаш от тук :http://www.8888bg.com/ :kissyou:

Всъщност се запознахме, аз говорих с вас за вашия GK, който ми взе акъла :)

Момичета и момечета каня се да започвам това някой шил ли го е като видях какви красоти шиете малко ме е срам да попитам! Отначало се притесних от приказките за конец който го няма никъде Креиник при мен всички конци са написани аз ли не го виждам пфффффффффффф моля ви не ми се смейте :( уж не съм толкова начинаеща а като видях вашите произведения и направо ми се иска да се скрия някъде

п.п моля за извинение на собственичката на снимката и гоблена че използвах снимката просто при мен е PDF и не мога да го копирам за да го покажа от там!

Много е лесен и приятен за шиене :) А крайния резултат е повече от това което съм очаквала. Успешно начинание :)

Става страашноооо, давай в същия дух, та по - скоро ние мързеливите да си оплакнем пак очичките :loveglasses: :clap: :clap: :clap:

Ели те не са ли от една серия с този който аз започнах и беше шила ти защото на мен ми подариха и този с жълтата пеперуда комплектован готов

СТрахотни са Боже как се захласнах вече направо

Назад