За любителите на HAED-Етапи

Привет на всички :)
Все надничам и се радвам на постигнатото ... понякога разглеждам сайта на ХАЕД и си пълня кошничката със "Желани". Гледам, а после си викам "ааа-а, друг път" ама пак ме засърбяха ръцете да си имам и такъв :D

Исках първо да рабера, в схемите, на трета колонка броя знаци от конкретния цвят ли са?

Ако е така - може ли да се изчисли, колко чилета ще са нужни според това какъв каунт е основата?
Ето един калкулатор-http://www.krestikov.net/kopilka/calc_muline/

Здравейте,някой да е шил Mermaid Ariel na HAED.Притеснява ме че в началото са много тъмни конци отколкото на картинката.Става въпрос в долната част на гоблена .Ако някой го е шил да пише

Благодаря :)
Ами следва ... отново Хаед, за момента съм се спряла на няколко, но не на всички имам схемите и затова немога да реше!!!!

Тази фея е много красива. Аз вече я видях, качена от майка ти във Фейсбук :) И там много хвалби събра! Наистина си е заслужавала труда!

Благодаря :)
Аз по принцип каквото имам само във FB качвам, много рядко ми се случва да влизам във форума, така че е напълно нормално да го видите във FB в страничката на HAED.
Сега си набавих всички 5 модела на които съм се спряла и дилемата е голяма:

Всичките са красиви, но аз съм за последния модел. :kissyou:

И аз си избрах последния "Magic forest", събрах си всичко необходимо и от утре го започвам :) на снимката от схемата изглежда доста по-хубав, надявам се да се получи добре!

70ec93d1c709.jpg

това е част от моя хаед.Снимах с телефона не е много ясно,това е една малка лилия

Назад