За любителите на HAED-Етапи

70ec93d1c709.jpg

това е част от моя хаед.Снимах с телефона не е много ясно,това е една малка лилия
Камелия аз бях го започнала.уших само лилията и се отказах.Много съжелявам но мисля че и ти трябва да направиш същото.Аз бях много разочарована от резултата а го започнах с такова желание.По опитните момичета могат да ти обяснят какво е прогон.Но това е само мое мнение ти си прецени.Успех :flower:

търся

Момичета, обръщам се специално към Вас, спецовете по Хаед, защото ако не се лъжа, това е Хаед. На някой намира ли му се този? Една приятелка му е хвърлила око. Адресът ми е : svetlinka_varna@abv.bg

Здравейте много ми харесват и на мен тези Haed,но да попитам на схемите може ли да се разчита?Да не стане дълго да шия нещо пък да не излезе нищо.Набелязала съм няколко.Как го шиете 1към 1 на ситна панама(имам 22) дали става?

ОТГОВОР

Здравейте много ми харесват и на мен тези Haed,но да попитам на схемите може ли да се разчита?Да не стане дълго да шия нещо пък да не излезе нищо.Набелязала съм няколко.Как го шиете 1към 1 на ситна панама(имам 22) дали става?

Не съм шила друго нещо, освен Хаед, което да се получава едно към едно с картинката, толкова изчистено от към дребните детайли, няма по-ясни и четливи схеми от Хаед, няма друго, което да ми е доставяло такова удоволствие при завършване на даден етап, но пък и няма друго, което толкова бавно да се шие заради милионите единични бодчета. Така,че прецени си сама, и все пак хубаво разглеждай схемата предварително дали е оригинална или прогон. Успех!

Здравейте, приятели.

Ето и малко етапче от мен, как се получава моята голяма Роза. :)

nikola, Моделите на тази фирма за мен са страхотно разработени. На мен ми е първият HAED, който шия и не съжалявам нито за минута, че съм го започнала. Шия го с бод кръстче на Аида 20 каунт. Другата фирма на която съм шила модел Мадоната с ангелите е Golden kite. Него го ших на наша разграфена панама 1:1. Резултата е перфектен и си заслужаваше всеки бод.
И на двете фирми моделите са невероятно разработени, така че накрая имаш истинска ценност на стената си.
:kissyou:

Един скромен етап и от мен. Времето беше прекрасно и ходихме повече на разходка с малкия и нямаше много време за шиене, нооооо...колкото толкова

Не се сърдете на фотографа :D

Поздравления! Гобленът е прекрасен. Желая да го довършите в най-кратки срокове. Искам да попитам - с какво разграфявате панамата? Виждала съм и на други места този син цвят - вероятно е някакъв специален маркер .

Поздравления! Гобленът е прекрасен. Желая да го довършите в най-кратки срокове. Искам да попитам - с какво разграфявате панамата? Виждала съм и на други места този син цвят - вероятно е някакъв специален маркер .

Това е маркер за панама, при допир с вода изчезва.
Yanka2013 След около час се прибирам и ще Ви я изпратя и естествено ще чакаме етапче тук :)
Спорен ден на всички!

vaniand,благодаря сърдечно!Имам да довършвам " Ездачка " на Солария и след това ще започна този.Никога не съм шила гоблени на ХАЕД,ще помагате.Предполагам ,че мога да шия на обикновена българска разграфена панама 1:1.Вие на каква панама шиете?Ако трябва да е по-специална,приемам съвети!Приятни почивни дни пожелавам на всички ви!

http://ditodito.snimka.bg/tapestries/gobleni.659204.30042409
Здравейте момичета!
Блюбих се в този гоблен,грабна ме откакто го видях ушит в ателието ,където рамкирам!Уникален е и няма да мирясам докато не го направя!
Намерих схема,имам ключ,обаче имам няколко въпроса.Видях че панамата трябва да е 25кн,обаче разграфена или не?Според мен трябва да не е разграфена,нали?И с какъв бод,гобленов 1:1 или кръстче?И каква марка да е панамата?Съжалявам за многото въпроси!Хубав ден!

Здравей,ditodito, да-този гоблен се шие на неразграфена панама,защото не се зашива целия а има и крейник,който ще прозира.А за каунта на панамата-в момента аз шия от този тип графики на българска неразграфена 22каунт с гобленов бод,защото става по-бързо.Дано съм ти била полезна

Съвсем се обърках!Схемата която имам на BO е с 14 цвята,а в оригинала е с 12.Четах снощи за крейник,обаче в ключа не излиза такъв,проберих цветовете!И сега незнам какво да правя!Някой има ли хубава схема и ключ,както трябва да е?
Предлагат ми на едно място да ми го комплектоват,ама е с разграфена панама и незнам дали ще е както трябва гоблена.

дитодито, щом ти го предлагат на разграфена панама, сигурно схемата ще е на Милена стил. Имам някакъв спомен, че съм го виждала в Галерия Бродерия, но не съм много сигурна. А Крайник има в ХАЕД-ската схема мисля. Някой го ши и съм го виждала готов, но кой и по коя схема?.......

Я най-добре намери схемата на Хаед - недей рискува с това другото което имаш. Пусни в заявките, все някои ще е има.............

може ли линк към тази тема за заявките?Извинявам се че ви досаждам с моите проблеми.,ама искам да стане както трябва!
Благодаря!

Назад