Колко гоблена сте ушили?

• Началник на темата Началник на темата dinko
  • Начална дата Начална дата
молба

Имам 32 ушити гоблена. И много искам да продам някой, но просто не знам къде мога да намеря пазар. Предполагам, че е много трудно, защото по форумите и къде ли не има толкова много предложения за продажби, че едва ли има и търсене. Ако може някой да ми помогне с информация, ще бъда много благодарна.

И аз съм ушила само 3 големи: Мона Лиза, Алегория и Иерусалимската Св. Богородица (на Солария). В момента шия Трио на Леврон, но нещо не върви. Сигурно ще си поръчам и нещо друго за да ги сменям.

"Червената Богородица", "Старото мостче", "Перуники", "Моста Мостар","Пътя къ храма" и довършвам "Исус чука на вратата":idea:
И сега правя един натюрморт.

Последно редактирано:
Аз съм ушила за сега 5 гоблена,но нямам много време за шиене :(:(:(

Шия от 5 години. През това време съм ушила 25 гоблена - и малки, и големи. Включвам в тази бройка 2 прелъстени и изоставени гоблена /но и тях ще ушия:D/. 10 съм подарила, и не съжалявам, защото виждам каква радост доставям. Половината от останалите са в рамки, другите си чакат реда:kissyou:

Привет, привет !

Напълно новичка във форума ви , но не съм новачка с иглата.

За тези които срамежливо казват 2-3 ...споко момичета, първия е най проблемен , след това в един момент им се изтърва края :PP то малко като с орхидеите = без една може , но с една , в случая с един ...просто няма как

това имам насминано, периодично като ме хване музата, качвам и други

http://www.dobis.snimka.bg/album.php?album_id=154711

:clap::clap::clap:Страхотна колекция!! За колко време?:lookup:

шия от около 10 години имам ушити около 35 гоблена - най - големият е тайната вечеря възкресението - мона лиза-сиси-мария антоанета-няколко икони и др

Скоро преброих,че само от каталога на Вилер са над 30,но не зная колко са общо.Шила съм и за подарък,и по поръчка,както и картички.Големият брой идва от годините ми,но всъщност няма значение колко гоблена си ушила.Важното е да са ти доставили удоволствие или да си зарадвала някого с тях.

Аз съм съвсем начинаеща, но много надъхана. Сега започвам с една малка, дебела кравичка, пък да видим какво ще стане.

Маги

Започнала съм да шия когато бях 6-7 клас,и за 20 години съм ушила 47 гоблена/мисля,но не съм сигурна/имам 10-12 подарени от тях;шила съм и Вилерови- "Запустялата воденица"-2 пъти,"Лунна нощ","Кралското езеро","Неспокойното езеро","Коне на водопой",а другите са по-малки и на Ланарте-африканката,индианското момиче,африканската мода,и на Вервако,и на Орходея и др.съвременни.Само 5 или 6 от тях не са в рамка.Имам три започнати и недовършени,и още десетина подготвени,и в план-проект.Това за мен се е превърнало в начин на почивка и откъсване от всичко ,което искам да забравя.Наистина ми доставя удоволствие.

Назад