pepina

• Началник на темата Началник на темата pepina
  • Начална дата Начална дата
hrisipisi едностранно ги шия:idea:,на гърба подлепвам картонче и така не се вижда :D

А това е най-новото ми творение

Последно редактирано от модератор:
Време е да поизчистя паяжините и праха от тази темичка:idea:
Да покажа пролетта, и едно подаръче за годишнината от сватбата спретнах за моя мъж :D( в стил а бяхме млади):kissyou:

Коледа наближава и ме е обхванала вече предколедна треска .Ще трябва доста малки подаръчета да приготвя за любими хора:idea:

Каква е тази производителност от тебе?! Направо онемях от коледните красоти по твоята страничка. Прекрасни са! :clap::clap:Ще зарадваш много приятели и близки!:kissyou:

Благодаря ви мнооооооооооого за прекрасните думи:kissyou:!Вие сте моя стимул за висока производителност :idea:!Радвам се че ви има :kissyou:
Следва продължение.............:DЛуд умора няма ,отивам да шия:idea:

Хайде още малко картички от мен:idea:,ако съм ви липсвала ;)Включила съм на турбо:D:crazy: на коледна тематика:rainbow:

Това е последно до момента :DЛуд умора няма :crazy:
Украшението направих благодарение на Роси (rostso),която ми изпрати заготовка и описание :idea::rainbow:Това е за теб :kissyou:

Как на човек може да му стане досадно като гледа такива красоти! :clap::clap:Невероятни са! И толкова закачливи моделчета си подбрала! Поздравявам те! :kissyou:

:kissyou::kissyou::kissyou:Благодаря ви! Наливате масло в огъня с тези мили думички и................:Dаз продължавам

привет

Леле, Пепи ти на работа ходиш ли? Домашни задължения нямаш ли:D
Станах разногледа от толкова много красота. ПРЕКРАСНО Е ВСИЧКО КОЕТО ПОКАЗВАШ МИЛИЧКА:kissyou:

Назад