ОТСЛАБВАЙТЕ без големи лишения

Приятелката ми прави диетата на д-р.Аткинс .Беше 96кг. и я спазваше стриктно.Започна я октомври 2006.ноември.декември,януари,февруари,през март започна да се отпуска и в крайна сметка юни 2007, тя беше 56кг.Сега яде всичко,но умерено,защото корема и се прибра.Диетата на Аткинс е много ниско въглехидратна.Първите 2 седмици тя ядеше само пиле,риба, домати,краставици,зелена салата.Пиеше много вода,чай зелен,майчин лист със зърнастец и пиеше по 1 безкофеиново кафе дневно.На третата седмица включи сирене обезсолено и кисело мляко.Втория месец си хапваше през ден по 100гр.ориз.Третия месец включи картофи по 100гр.,като задължително ги редува с ориза.Сега,я виждам,че яде кроасан,но не напълнява.През целия период не е спортувала.Работи във видеотека и не се движи кой знае колко.Кожата и не провисна, само ръцете малко се отпуснаха.Обаче какъв крак направи,мъжете редовно я заглеждат.С тези килограми,та живя около 15 години(96кг.)Има гуша,високо кръвно.По точно имаше високо кръвно.Обича да си ляга рано,но обича и секса(единственната и гимнастика).И така тази млада дама е на 38 години и успя да си надвие чревоугодничеството.

Забравих да кажа,че на всяка цена през целия този период тя пиеше комбинирани витамини.10дена витамини,после 10 дена почивка и пак 10 дена витамини и така до края.Мога да добавя,че синът ми понеже е абитюрент, в момента спазва тази диета и понеже се за нимава с фитнес тялото му се извайва чудесно.

Моя съвет е, ако започнете диетата на Аткинс или друга безвъглехидратна диета, на всяка цена да приемате и разхлабителни медикаменти или чайове. Аз бях близо месец на тази диета. Спазвах я съвсем стриктно, като отхвърлих дори всякакви млечни храни и плодове. Успях да сваля 6-7 кг, но получих много сериозни проблеми и се наложи да прекратя диетата. В крайна сметка само седмица след това при нормално хранене почти си възвърнах килограмите. Сега смятам пак да я започвам, но за по-дълго време и на всяка цена с разхлабителни.

Oт вчера съм на диетата,посочена от Аби 1004,трябва да ви кажа,че се чувствам много добре,при положение,че не съм се лишила кой знае от какво.Диана,не се притеснявай ,убедена съм,че ще има за какво да пи6а след няколко дни,ве4е свалих 700гр и съм много удовлетворена,успех на всички ,които са решили да слабеят!

Както се разхождах из нета попаднах на този сайт
http://www.hranite.info/index.php
Дано да не се повтарям.
Има индивидуални тестова "Оценка на телесната маса" и "Енергиен разход" в зависимост от физическата активност. Интересно е. Човек може да се позабавлява. Също така дава енергийност на отделните храни.

Диетата на д-р Аткинс, който почина миналата година на 72, се състои в приемане на месо и други високобелтъчни храни без ограничение, докато въглехидратите са забранени. Критиците й твърдят, че не само не са известни дългосрочните ефекти от спазването й, но тя води до редица заболявания като цироза, изтъняване на костите, високо ниво на холестерол, диабет и инфаркт. Наскоро проведено изследване установи, че диетата предизвиква стерилитет у жените. Tova otkrih tuk http://bgkulinar.net/news.php?newsid=1450:gipsy:

Аз съм на същото мнение,защото тази диета много ограничава храненето.

Купих си книгата на Пиер Дюкан. Днес 5ти ден спазвам всичко както си трябва. Ям само пилешко без кожа и риба , също белтъци от яйца и малко мляко 0,1% в кафето. Ям и по една кофичка кисело мляко обезмаслено с малко копър и чесън. Пия вода колкото трябва. Свалих 0 кг и качих 0 кг. Засега съм разочарована от диетата, но ще продължа с нея още известно време за да видя какво ще стане

Na men mi e 5-ti den ot dietata na Diukan . Spazvam q kakto q razbiram-qm samo meso, riba, mlqko i izvara, qica,vecer si pozvolih i cawa cerveno vino. Parvite tri dni izpitvah osoben glad-stomaha mi palen a na men mi se qde newto. Dnes tova cuvstvo go nqma. Zapocnah 63kg, sutrinta bqh60kg Drugata sedmica mislq da napravq i kravni analizi:)

Купих си книгата на Пиер Дюкан. Днес 5ти ден спазвам всичко както си трябва. Ям само пилешко без кожа и риба , също белтъци от яйца и малко мляко 0,1% в кафето. Ям и по една кофичка кисело мляко обезмаслено с малко копър и чесън. Пия вода колкото трябва. Свалих 0 кг и качих 0 кг. Засега съм разочарована от диетата, но ще продължа с нея още известно време за да видя какво ще стане

Диди как си сега има ли някакви резултати защото аз се запалих и днес ми е пети ден обаче аз не се тегля защото имам страх от кантара обаче се чувствам някак по леко ама то и почти не ям аз имам много килограми за сваляне много много пиши как си

Днес ми е 19 ден от диетата. Направих 5 дена само месо, 5 дена месо плюс зеленчуци, пак 5 дена месо и сега съм пак на месо и зеленчуци. Твърдо свалих 1 кг и това ме кара да си дам още малко време . Ако на всеки 10 дена се сваля килограм за постоянно - то това е добре. Продължавам нататък....

ох завиждам ти за упоритостта обаче аз май няма да издържа :-| аз 6 дена съм на диетата обаче само три издържах на белтъчини само трите на със зеленчуци и сутрин овесени ядки, трици няма в нашия град не мога да кажа че няма резултати не съм така подута обаче със отделителната система имам проблем и пия зелен чай

Вече спаднах с 7 кг,но нещо си обърках хормоналната система,има ли някой с подобен проблем?

Според мен от строги и изтощителни диети няма смисъл особено ако тялото има склонност към напълняване. Освен анорексии и булимии не виждам какво друго може да се постигне със съдистичните диети. Някой от момичетата тук са много прави спазвайки приказката
Закуската запази за себе си.
Обяда раздели с приятел.
Вечерята дай на врага си.
Аз бих добавила много движения и течности. :)

Четири месеца спазвах диетата на Пиер Дюкан и свалих всички кг, които бях планирала. Следва период на захранване, които ще е по-труден. В момента съм в перфектна форма, защото чрез тази диета си отиват мазнините, а не мускулната маса. Няма вече и целулит. Доколкото знам той също е от мастна тъкан. Много съм доволна. Сега следват за мен 70 дена захранване и по-нататък ще споделя, дали съм си запазила постигнатите кг.

brawo

Четири месеца спазвах диетата на Пиер Дюкан и свалих всички кг, които бях планирала. Следва период на захранване, които ще е по-труден. В момента съм в перфектна форма, защото чрез тази диета си отиват мазнините, а не мускулната маса. Няма вече и целулит. Доколкото знам той също е от мастна тъкан. Много съм доволна. Сега следват за мен 70 дена захранване и по-нататък ще споделя, дали съм си запазила постигнатите кг.

Браво момиче!!!
diet-Fall-Autumn-weighing-scales-mechanical-on-fallen-leaves-147kg-shown-diet-monitoring-weight-loss-program-programme-1-DHD.jpg

О, моите поздравления за чудесния резултат! :clap: :clap: :clap: Аз също опитвах да спазвам тази диета - изкарах 5 дни на месо и 10 - на месо и зеленчуци, но ефект нямаше. Благородно завиждам на тези, при които се получава, но за съжаление, зависи от ЕГН-то, от организма и от хиляди други неща. Сега съм четвърти ден на безвъглехидратна диета и някакви отвари, които ми донесоха от София. И отново нищо...:(

zdraveite az ve4e 6-ti den sam na tazi dieta kazana ot abi1004 i da si priznaq sam mn dovolna ve4e sam svalila 5-6 kg i se ubedih 4e tq naistina deistva taka 4e probvaite zaslujava si.

Назад