Гоблените на Denica

• Началник на темата Началник на темата Denica
  • Начална дата Начална дата
Първи опит с плат - не бъдете много критични - направих го само по въобръжение ... :D

Първи опит с плат - не бъдете много критични - направих го само по въобръжение ... :D

Чудесна роза на пи-пи:clap: Ако не бяха точките, щях да си помисля,че е истинска! Браво, Дени!Продължавай да развиваш въображението си в тази посока!

Благодаря за комплиментите!!! Ето и другите две - ако не забравя утре ще ги снимам трите заедно :kissyou:

Ето рамкираното морско конче и розите, аранжирани от Весито, за чийто рожден ден бяха подарък :kissyou:

Последно редактирано:
Партито премина и е време да си покажа ракираните "Черно и Бяло" за другарчето, което за втора поредна година ми е Васето. Ето и подаръка за нейния предстоящ рожден ден :D - едно весело трио ...

ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРЯ :kissyou: :kissyou: :kissyou:

Да не говорим за радостта която донесе този сладур и водното конче от Весито - от както са си взели подаръците-изненади, девойките не са ги изпуснали за миг от ръце - даже на масата седнаха да вечерят с тях, :gipsy:

Дени, Веси - ОГРОМЕН МЕРСАЖ............... :kissyou:

Дени,както винаги-на ниво.ЗАйко е много сладък.Напомня ми на една анимация от моето детство-зайчето с карираните уши:D . Прекрасни творения:clap::clap:

всичко показано от теб много ми хареса така се заблеях че забравих за кафето то истина :D що се отнася за кученцата и аз имам любимец в къщи пинчерче :clap::clap::clap:

Благодаря ви много! Точно заека с карираните уши - а аз се чудя от къде ми е познат :D И е УЖАСНО заразно това плетене ...

Назад