decor 9 Юни 2011 #344 Всеки ден нова гадинка. Благодаря ти за настроението, което ми създаваш:kissyou:
V Verche_98 Гост 14 Юни 2011 #350 А какви са хубави плетените ти животинки, за пръв път ги виждам и ми се иска и аз да оплета едно такова животинче.Ще ми споделиш ли как се плетат?
А какви са хубави плетените ти животинки, за пръв път ги виждам и ми се иска и аз да оплета едно такова животинче.Ще ми споделиш ли как се плетат?
darma_rz Гобленар 14 Юни 2011 #351 :clap::clap::clap:Всеки път като отворя страничката ти и оставам ахнала от новото попълнениия на тези страхотни животинчета.:idea:
:clap::clap::clap:Всеки път като отворя страничката ти и оставам ахнала от новото попълнениия на тези страхотни животинчета.:idea:
Denica Модератор 14 Юни 2011 #352 Вече мога да се похваля и с половин измислен дизайн - червеният и синият зайци са променени от мен :gipsy: Verche_98, плетат се с една кука по схеми ...
Вече мога да се похваля и с половин измислен дизайн - червеният и синият зайци са променени от мен :gipsy: Verche_98, плетат се с една кука по схеми ...
Radi 7 Юли 2011 #355 Еее, Дени, станала си страхотен майстор на плетени играчки. Всички са страхотни!!! :clap::clap::clap:
Еее, Дени, станала си страхотен майстор на плетени играчки. Всички са страхотни!!! :clap::clap::clap:
pepina_p Гобленар 8 Юли 2011 #358 Все нови и нови красиви неща!!:loveglasses: Пак ще ви поканят някъде, ей!!!:kissyou:
Denica Модератор 8 Юли 2011 #359 С тези две съм особено горда - Феята е кукла Веси , а слончето си е изцяло мой дизайн!
pepina_p Гобленар 8 Юли 2011 #360 Без увеличение не можах да съкивам добре.......и "балконите" си й докарала:clap::kissyou: