Гоблените на Denica

• Началник на темата Началник на темата Denica
  • Начална дата Начална дата
Ето две от минитата, които приготвям за базара във Франция, в помощ на децата от ПУ "Стефан Караджа" Пловдив - все още се чудя как да ги оформя, но имам време :kissyou:
http://www.goblenite.org/showthread.php?t=8504

Последно редактирано:
Ето как направих Камбанката, но пълен провал ...
3 часа ших гръб, 30 минути обръщах наопъки джобчето, зада го напълня, памукът ми стана на топчета и накрая се "изаках на метеното" с този завършващ бод, прикрепящ дръжката :(
Иначе трябва да е играчка за елха ...

УСПЯХ :D
Отне ми 2 часа и дръжката ме измъчи, но успях! Още веднъж БЛАГОДАРЯ за акъла!!!
margoto66, пращай снимки - във вихър съм :D

Девойко, мори, ти спиш ли изобщо??? Уж Габи те събужда в 5, уж сте цял ден по разходки, пък ей на - м/у другото си изпонашила света!
А тези модели от къде ги изравяш - все са оригинални и за първи път ги виждам (а уж съм изгледала сума ти схеми)!
Прекрасни са :clap::clap::clap:
И следващия път гледай да не те домързи, ами ги донеси на срещата, да им се порадваме на живо! :kissyou:

Минитата се шият по 30 минути - сглобката им ми отнема цяла вечност ... но нали е с благородна кауза за деца в нужда - това ми е стимула - иначе нямам нерви :D
А шия, когато Габи и Рори заспят - нали мъж ми е в командировка от 1 месец и нещо - имам повече свободно време вечер :D

Ето още две снежинки - пробвах ги в златен вариант, за да им направя червен гръб, но сребърните са си класика :D

Ей, момиче как се справяш и с Габи и с домакинска работа и със шев? Страшна си!!!:clap::kissyou:

Снежинките са чудни, браво! Пък как успяваш да ги направиш за 30 мин., пъргавелка!
А тези сладури като ги видях, веднага за теб се сетих.
http://shopping.originpublishing.com/preview_page.asp?i=Gold65_dogs_final-750.jpg

Мария, моделчетата са прости и малки - наистина стават бързо. А сладурите да ми цъвнат в пощата :D

Ей, момиче как се справяш и с Габи и с домакинска работа и със шев? Страшна си!!!:clap::kissyou:

Ради, много ме мързи напоследък - шия с единствената мисъл, че ще помогна, дори малко, на деца в нужда! :kissyou:

Много красиви коледни украшения си спретнала :)
Аз като един страстен почитател на контурния бод, не мога да не забележа, че и ти залиташ по такива модели :) A моделите с blackwork-a са много красиви! Поздрави! :kissyou::kissyou:

Ducky, преди ми ставаше лошо от контурен бод, но сега не харесвам гоблен ако няма поне 3 цвята контурче :D Не залитам ами направо полудявам :crazy:

Назад