да покажа и аз нещо

• Началник на темата Началник на темата veneta_az
  • Начална дата Начална дата
Всичко е много красиво:clap:Много е нежно дръвчето,а "Императорът" е прекрасен:clap::clap:

Вени недея да скромничиш на срещата си мълчеше и сега ни разказа играта те нашите станаха бече банални , а виж твоите са оригинални жалко че не ги донесе да ги видим на живо ,това дърво нещо не мога да го разбера като гоблен ли си го шила или като истинско дърво-дай повече информация :kissyou:

Благодаря на всички за похвалите, вашето мнение означава много за мен. :kissyou:
Жуже, дървото е от мъниста, а яйцата не бяха готови, правих ги вчера и затова нямаше как да ги донеса на срещата.

Честито за Императора! Това ми е един от най-любимите гоблени! Яйчицата и дървото също са страхотни!

Нели, много ти благодаря. :kissyou:
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ, ПОСЕТИЛИ СТРАНИЧКАТА МИ. :kissyou:

Вени всичко в страничката ти е много красиво но очите ми останаха на яйцата. Направо са фантастични, поздравления за сръчността , фантазията и майсторството :kissyou:

Набързо да покажа нещата, които отдавна съм завършила, но все не стига време да ги снимам или да ти кача във форума. Общо взето са все дребосъци, но за друго не стига времето. Първо сезоните на Дименшън - отнеха ми доста време, поради липса на конци, но иначе са много приятни за шиене. . Изработих си калъфче за телефона И две картички за края на учебната година за госпожите в училище Това е засега. Не е много, но колкото толкова.

Тия сезони са ми едни от любимите, подаръците също са много хубави.:clap::clap:

Мно харесвам тези сезони :loveglasses: , и картичките са много красиви . А доколкото те познавам си мисля , че и калъфчето за телефона е прекрасно на живо, само дето снимката нещо не се е получила :idea:
:clap: :clap: :kissyou:

А доколкото те познавам си мисля , че и калъфчето за телефона е прекрасно на живо, само дето снимката нещо не се е получила :idea:

:)Наистина на живо и калъфчето е изпипано както и всичко останало :) Ето една по-добра снимка от срещата ни:

Браво Вени!

Вени, приеми едно голяяяямо браво и от мен!:clap::clap::clap:И аз много харесвам тия сезончета , а след като видях твоите, окончателно реших да ги ушия.:kissyou:

venipetgab, благодаря. Гобленчето наистина е много приятно за шиене и се получава много свежо и с чудни цветове.

В тези жеги големите проекти не вървят и сега идва ред на по-малките неща. Ето най-после готова кърпата от коледната игра, която получих от моето другарче wylchin.

:clap:Вени чудесна е и ти пожелавам макар и за кратко да отидеш на морето да и направиш сефтето :D

Назад